Вітаю товариство! Пане Allex761, я так розумію ви на "Волинянці" їздите? Як поводить себе цей агрегат в плані експлуатації?
Справжнє сало на не показую, бо дуже скоро прийде самі знаєте хто. А обличчя... Не я, наш товариш, який там місцевий. Він задоволений. На його автомобілі двигун від "Запорожця", тягне нормально, їде теж. Коштує дешево, коли щось у двигуні ламається - просто купує новий, а старий здає в металолом за половину ціни нового.
от на ніч позбігалися і поспати не даєте а от зараз все! тікаю у люлю,бо Опришок накидає отого марлєзону,і як тоді спати?га?
Вітаю! Оце ви понакнопували, поки наш партійний концерватор на курсах....Що там Красний Сектор поробляє? Ульянова вже дочитав в бані?
Пана kran вітаю з ювілеєм ! Бажаю щастя , здоров'я на довгіє літа . Ну і всяких смаколиків для душі .
Доброго всім ранку.за вікном +9 бррр,сонця трішки.Побіжу на працю,а ви тут чекайте пана Консерватора.Він з"явиться скоро чистенький випарений,порядок провірять і чистку проводить в лавах партії
доброго ранку. приеднуюсь до привітань..пан kran міцного здоров’я та ладу в вашей оселі. ну і гарних знахідок. пан Oprishok, гарні краевіди.