Новин і суд.мед. експертизи треба дочекатися, а то тапки будуть обуча59, а труп обезображен і виявиться представником старої влади. Йому ще рано, то мабуть хід такий був для конспірації, вже вирушив до Карпатів, скоро в Карпатах зявиться лижні колії на траві. Камрадам хто копає, прошу не дивуватися.
Сьогодні пішов покопати, та яке там - всю ніч був дощ, та й до цього днів два не просихало. Помісив трохи грязі, відвіз до дому МД та лопату, взяв вудочки та пішов трохи з товаришем порибалити, риби було не багато, яку всю відпустили... але віддихнули. Після риболовлі заїхали в магазин ту купили тараньки та ... Фото там - https://reibert.info/threads/kamrady-pogovorim-o-rybalke.181702/page-8
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Поки мене не було сьогодні, ви награфоманили всього 5 стрінок. А я катався копарськими дорогами: Гуляв лісами і полями:
я роблю так: смажу карасиків, окремо смажу цибулю, викладую карасиків в таріль,засипаю цибулею і потім укропом свіже зірваним. не зна як Ви а мене за вуха не відтягнуть потім від тарільки
А спробуйте трішки інакше: карасиків обсмажити, цибулю зазолотити, покласти шарами(риба, цибуля) до гарнка, залийте усе сметаною та поставте до нагрітої духовки на 30-40 хвилин.