Йому теж привiт )))) Передайте що за ним тут не скучили,нехай ще посидить в банi )))) а сковороди собi залишить. ПиСи : я теж на роботi,народу тьма (((
тю я ж кнопав що в мене повне зібрання отого членіна і максімки(маркса) бо тесть комуняка. а буржуйку в зимку чім розполювать?
Кум анекдот прислал! — Здравствуйте, дети. Тема сегодняшнего урока — «Откат». Кто мне скажет, что такое откат? — Откат — это денежный эквивалент благодарности за то, что в тендере выбрали именно нашу фирму. — А что такое тендер? — Тендер — это чемпионат отрасли по откатам. — Молодец, садись, шесть. Четыре тебе и два ты сам знаешь куда. Кавота мне это напоминает!
ось пан К просив передать "напиши аскоту що хто робе капості іншим може отримати негадайлика з того боку з якого ніколи не очикував. і янголи на небі будуть плякати по його загубленій душі!"
вітаю. повернувся. щас обідаю чи вечеряю...? пан обуч ,дивлюся вас спарта подсіжує? та маразм така фігня,що без детектора не зрозуміеш. отакєот©
Итак, вот как проходит развратное действо! Фотки прошлогодние. Вчерашние еще в проявке. Это до.... Это уже. На фото- три моих отпрыска, Ваш покорный слуга(жру рябчика) и будующий кум (сейчас в АТО) но скоро дембель.
забув додати..тестіл терм...зі знахідок нічого цікавого..лопату зігнув майже у пропелер.ну його..ту зкладну.краще встановлю на древо звичайну. а так додам ..не закалене желізо,нехай з ребрамі жерсткості...під нашу землю -непідходить.гнется на ура.
Випадково з друзями, книжчи т.Улянова по вечорах не почитуєте як пан К ? То вирішили пішли далі за пана К і почали газету Іскра" друкувати по ночах і розповсюджувати ?