Добрай раніцы, хунта! Як ваша самочуствие? Пайшоў я далей землянымі работамі займацца (агарод араць). Заўсёды было не зразумела, навошта цешчы столькі градак ?! Яшчэ з працы патэлефанавалi- узрадавалі, што заўтра трэба ў камандзіроўку ехаць .... Карацей, дзень не задаўся. Самае крыўднае, што не застану заўтрашняга вяртання пана К. з лазні. Заўтра тут павінна быць вельмi цiкава- масавыя высновы за клуню, барацьба з апазіцыяй, навядзенне парадку, а мяне не будзе ... Прапушчу шмат цікавага, тым больш, што ўзначальваю расстрэльны спіс ... Усім добрага дня і добрага настрою! Каб у каго ногі баляць-прайшлі, у каго кампутар полетел- зьявіўся, зрэшты, каб усё было добра! PS Я супраць Украіны ад Ла-Манш да Чукоткі. Вы так ўрываецца на тэрыторыю ВКЛ, якое, як вядома, ад мора да мора! Парадак павінен быць, а не тое, што зараз! ДОБРАI РАННIЦЫ, СЯБРЫ!
+25, сонячно, їду на коп, мд неберу, а навіщо , сіравно фоткаю равликів і гриби збираю, отакоєот. Буду пробувати сирими їсти і в астрал входить щоб зразу хабар "узрівать"
Анекдот на тему... Ростуть в лісі поруч два гриби - білий гриб і мухомор, до них наближається грибник: Мухомор каже - "зараз когось ножичком чик-чик"; Білий гриб відповідає - "ага, і когось сапогом по їб..льнику".
Вирно нашо копати-грязь,руки устают.Проще когось на щось розвест,прибор забарижить и ще и товариша прибор продати з наваром.Гешефт то святе,а копати нэ царское дэло.
Всем привет! Друзья! Спасибо огромное за теплые слова и поздравления! Вчера собрались кумовья (не все, один в нацгвардии), поздравили детей, началась официальная часть. Все прошло без эксцессов, даже голова не болит! Завтра продолжение марлизонского балета... И это не конец! С 12 по 23 мая 6с(!!!) днюх! Жена так и говорит- запойная неделя. Вот такие пироги....
За звичай такі провиважть в Узраєлі, але від долі не втечеш, оказався в Александрії. Цікаво, як він там, від карманного більярду на руках мозолі не зявилися ?
Доброго дня всім!пуйломюрдерам,мацквабадохіросімо творцям і тд.))))))Львів+13,хмарно.ото я шось не розумію.я то на роботі,а ви чого вдома кніпки бацаєте?чи вареників передоз?і пузя не дає хребту зіґнутись?))))))))))))