Добрага ўсім вечара! Забег перад сном павітацца. Як вы сябе адчуваеце? Я ў цешчы ў вёсцы ў рабстве, бульбу досаживали і градкі капаў пад шынкі і капусту. Ўсё баліць, аж звиздец. Нешта мала напісалі за дзень ... Вось што значит- правадыр у спасылцы! Ну нічога, паслязаўтра вернецца, адразу жыццё наладзіцца! Пайду пасля лазні піўка вып'ю. Усім спакойнай ночы!
Судячи по клейму ТЕХ.К.Завод №10. - річ вже часів СРСР. ТЕХ.К. - технічний контроль. А от по заводу №10 нічого на жаль сказати не можу. Ви б його почистили,може ще які клейма вилізуть.
Не можна всім йти , треба комусь залишитись бо коли хтось прийде й спитає : " Агов , хунта !!!??? Ви спите !!!??? " , а відповісти буде нікому і людина образиться через те на всіх . А ще страшніше коли нарешті випустять з буцибані нашого Концерватора і він на радощах прибіжить , а ми його не чекаємо - знаєте то який буде стрес для побратима ... Отже хто останній поставить "подобається" в темі - той має бути вартовим до ранку .
Най буде так , всьо одно я не сплю бо крутять суглоби . Скоро буду як пугач серед ночі кліпати одним оком бо таки спати хочеться , а доки на погоді не стане - будуть незручності зі здоровлям .
Іще добу можна не чекати. А потім він прийде. Спочатку буде почитувати, та більше мовчати, ображатиметься на репресії. Баня йому стрес. А днів через два буде такий як завжди. Іще приблизно рік, поки знову не "увєруєт в собствєнную бєзнаказаность і мнімоє прєвосходство", та не загримить по парилці тазиком. Нехай, вже скоро повернеться. Будемо зустрічати. Без нього сумно. Тим більше, що бишівська хунта не змогла влаштувати очікуваний переворот. Нагадуванням про ті події лишилися тільки підписи в профілях Аскота і Похабича.
А шо у вас ковбаси на грядках ростуть?Оце чудасія.мать самий головний приймав участь в виведенні шинки на грядках.А у нас шинка дозріває(після відомого процесу-опорос)в хлівах.сажиках.І замітьте.їсть.те що на грядках росте.Якасть у вас шинка не того.мо *брати*кацапи *підігнали.так то шпійони.Добра не чекайте.
На карєр.у воду.І будете бігати яко млодий жеребчик.Сам такий був.А зара гіржу.на дівок скачу..весна однако.і побільше салатів.тілько НЕ з покупної зелені.
А я зараз заварюю чай з гілочок вишні , малини і дикої груші . Через двадцять хвилин настоїться й буду пити за своє і ваше здоровля . Дивно , але десь поряд в нашому дворі хтось грає на гітарі й доволі пристойно та досить тихо й мелодійно . Зараз хтось буде горлати аби зупинили концерт ... Сьогодні купив порошенківських цукерок в "метро" - їздив на маршрутці аби подивитись як падають ціни , але ціна впала тільки на долар та протерміновані ковбаси й молочку .
Лиш я та Вітер , решта сплять німчуряки малі - втомилися за день і тепер сопуть та посміхаються крізь сон бо сняться пригоди та подорожі , хто старшіший - тому гроші або цицьки . Хай вам геть усім присниться мир в усій Україні від Ламаншу й до Чукотки .
На рахунок "від ламаншу і до чюкотки" добре сказано, і на рахунок діте та мудрості -також, он і мої сплять, влаштувалися разом із псом на дивані, і нема мені місця... а на рахунок сна, так я Вам скажу шо мене інколи так мордує,( не біль, не травми нічого) просто так мордує, не можу спати інколи по кілька діб, а буває що лежу поки півні не співають, а як почали то хвилини зо дві і засипаю, не знаю мо відьми які або духи мене турбують? і так вже дуже давно, не знаю із чим пов"язати, вроді буває на роботі напашешся мов віл, приходиш додому, поїси, вип"єш, ляжеш,- а сну нема хоч стріляй!Отакоєот
Угу! А ще краще почекати доки йому комета чи метеорит на довбешку впаде! Блiн як комуняки вже задовбали! Ненавиджу бiльш нiж мацкалей!
А Ви спробуйте у такій ситуації з дружиною побарашкувати - мені допомагає (колись заснув з головою між ногами). Прошу вибачення - забув привітатися із товариством, тож - доброго ранку. Що правда у мене не дуже він і добрий - хмари, холодно та дощик. Думав з ранку поїхати на автобазар - походити по барахольці (цікаві речі буває з Німеччини привозять), але на таку погоду не дуже хочеться.