А ну вас!йетті білін.!тихше тре буть!мали б пару зайців-потім зайчата пішли б.голуба в юшку,дак шапку з лиса.а то-хрясь,бум-трісь.ведмеді в шоці!ні юшки,ні шапки,ні шкварок<з зайца-побєґайца,знатної звєрюги>))))))))))))))))))))))
Он з парку доноситься 7,40 шабат , чи мо святкують день немитоі дупи . Пів міста без води , я теж без водопостачання - значить святкую .
То так , про жидів працівників водоканалу навіть прислів'я є . Якщо в крані ніц води - винувати і цім жиди . Якщо в крані є вода - значить жид настяв туда .
То треба Аскота чекати . Ось сонце сяде , пан Аскот покине сапати ( посмотрітє новий фільм Хабібуліна. От де екзистенція, їбть мєня в рот і в нос! Чєловєк на огороді найшов сапку і давай сапати. Весна пройшла, он сапає. Лєто пройшло, он сапає. Осінь пройшла, он сапає. Ото піздц… Поліна Йосипівна. А зімою? Пєрєц Моісєєвіч. Шо зімою? Я шо-то вопроса нє пойняв. Поліна Йосипівна. Ну зімою? Сапає ілі нєт? Пєрєц Моісєєвіч. Ха. Ну ви бачили такоє? Ну куди ж він, нахй, дєнється? ) і розкаже про того підноса під самовара . З парку доноситься наркоманська музика .
Моїй меншій онучці в березні було 13 - і також як один день ... Запам'ятовуйте кожен такий день і коли дасть Бог дожити та зустріти 75 - будете згадувати як цілу епоху , епоху змін , щастя , сліз та радощів , епоху втрат і здобутих цінностей , епоху в якій постійно життя кидало Вам виклик і Ви приймали й смиренно переборювали всі труднощі ... 40 років це вік коли вже час починає бігти все швидше і швидше , вік коли потрібно зважувати кожне рішення й не приставати на сумнівні пропозиції "на стороні" бо потім стане тяжко все повернути . Але після 40 років Ви вже можете себе вважати досвіченим та досить мудрим аби давати поради молодшим та зовсім малим і це велика відповідальність . Проте знайте що це тільки половина життя , котре треба прожити так , аби потім не тужити на самоті , аби Ви могли кожної миті до когось звернутись за добрим словом чи порадою бо в кінці життя поради вже будуть потрібні Вам як повітря ... Й не марнуйте дні та роки , бо потім важко надолужити втрачене - доля дає Вам знову прожити такий самий відрізок , але тепер Ви маєте обов'язки від яких не маєте права відмовитись і Ваше життя набуває нового сенсу й цінності . Щасти Вам , друже !