Пропозіція є завжди! Ось у мене сьогодні день народження однакових (старших). Вживаю оковиту.От думаю, е-мое! Вже 13 років пройшло, а як учора було... Та й було мені 27... а післязавтра вже 40 буде... Як один день пролетіло...
Сьодняшний улов-5 крейцеров десь 1780 року.Одна сторона затерта,рик прочитати не можливо,2 геллери 1897р.5коп.1953и76р.3коп-70,80р.2коп.70,78.20коп1932?р.1979.1коп 1970р. 3по 25коп Украины и 3по10коп.Старовинна каблучка-печатка,жидивський тельафонний женон-ЩО ВИН РОБЕ в Лиси БМП.И якась дивна монета розмиром з радянський рубль и надписом-namcoа жетон ось такий гудзик австрия-полк№4 маленький.
Забув накнопати-бачив зайцив яки займались сексом-весна,молодежь.Мене побачили и чкурнули.Бачив лиса-смакував голубом.Теж втик з голубом у пащи.Назбирав проросших жолудив тому хлопаки з Одесси,най и у них канадський дуб росте.
Телехвону ахтомату.Дурне у вас на думци,пора вам до жинки.Але що заканомерно-чим дали в лис тим менше телефонних автоматив.
а у вас в дуплах дерев є телехфони автомати ? бо в нас ніц нема вже тих телехфонних автоматів навіть в місті , декілька коло укртелекома і всьо
Дай Бог,шановні!значь так-післязавтра не рахується<а то мериканці плагіяту пришиют))))))>.то раз!привітання примити і діток ростити-то тфа))))).гарно відпочити-то трете.ну і всего доброго їм.п.с.а вам ми післязавтра навітаєм.<якраз п.К приєднається))))))>
Головне здоров"я!!!!! Ага..., а також голова, п"ятки(босоніж танцював), коліна(трохи впав коли танцював), та ще й нудить....