Вот залез на ютуб, и ншел в ленте- https://www.youtube.com/watch?t=156&v=Pwf8lCd2358 С исполнителем Гришей пересекались несколько раз, а Сашу Итальянца и его брата знаю. Эх... Земля пухом Сашке... Таких уже не делают...
З 7-го поверху, щоб пів міста побачило, а потім вся країна в юТубі.... А хоча в юТубі ніхто все одно не узнаэ, крім дружини))))).
Ну не кажіть - може бути як в старому анекдоті: В двох сусідок чоловіки десь загуляли, от вони і пішли вночі їх шукати - бачать на краю села в придорожньому рові лежить якийсь чоловік. Темно, засвітити нема чим, впізнати не можуть, що ж робити? Одна і каже - я зараз впізнаю... знімає штани, і виносить сусідці свій вердикт - не мій, не твій... і не з нашого села.
Доброго дня. як живете поживаєте. Да давненько до вес не заходив, а ту зайшов і був шокований сторінок з 40 списали
та йому свічкі не потрібні,йому лямпі подавайа я бубу постійний клієнт,бо кімнат дофіга щєй другий поверха у кабінет гільзу жалко і фітіля, та й карасін теж губі грощі коштує