доброго ранку, сонячно, +24 може на коп гайнути? грибів назбирати.продам 2-й велосипед. Піду подивлюся як там Тарасик, може ще чогось написав в чорному.
Треба у Вас попросити чистого продукту, бо вже нема на чому настоянки робити, а шавлія от-от зацвіте От мене питали:„як це після 35-ти років у Києві ,взяв і поїхав у село жити?“. Потім приїжджали в гості, потім починали шукати хати на продаж поряд зі мною)) Якщо здоров’я свого гаманця поправлю, теж напрошуся в гості…своє поправляти)) Недавно дружина мені каже:„Мала почала з хлопцем зустрічатись, що ж тепер робити?“ Потім подумала:„Їй майже 18… та я у її віці…“ знов подумала „А пам’ятаєш як ми…у 17 років“ І дітям розказать нічого))) ОТОЖ. Резерв на арха, віддам відсотками)))))
Доброго дня бандьри.гарного настрою.Поснідати.чи пообідати*млдєнцем*.жидам гешефту в шабат.Вчора ходив по гриби.живий.не хіхікав.з інопланетянами не спілкувався.Не правильні гриби якісь.Глива-називаються.
http://ru.tsn.ua/politika/v-ukraine-pereimenuyut-rayony-v-uezdy-a-oblasti-v-regiony-425814.html нові перли наших політиканів!, уезди всплило , а де губернії? курви......
Всім доброго ранку та гарного настрою! А у нас +10 та сильний вітер, холодно. Зате мабуть в лісі комарі не літають та гадюки поховались, так що можна поритись трохи....