Зара читаю про ті срібні глечики на віоліті http://forum.violity.com/viewtopic....&start=0&sid=71c5c52b4c997f970e91d9896da18d31 і ось що вже пише якийсь сраний архіулох , який спить і ніц нічого робити не хоче " P.P.S. Ще 2010 року литовські журналісти натрапили на лот знахідок з багатого поховання вікінга, який продавали через Інтернет. Парламент Литви протягом двох тижнів прийняв закон, яким заборонив використання детекторів металу. Спеціально для керівництва Мінкультури – ПРОТЯГОМ ДВОХ ТИЖНІВ! " Як той шаріков - взять і запрєтіть . Вся стаття ось http://www.prostir.museum/ua/post/34988 Я мать б ті глечики побивби , а в музей нездавби . Най самі ті архіолухі ходять і шукають , а не штани в кабінетах просиджують .
передам , в скайпі пише . Ось пан К каже : " дякую передай йому що він комуняцький куркуль оно скілько городини посадиа а москалі голодують"
Вони сплять вдень , а я через тих придурків не можу ні вночі ні вдень снути . Давно вже думку маю їм розтяжку під двері приладнати , так на їхньому поверсі живе мій товариш - він дуже погано бачить , а коли ще й від вибуху оглухне ? Шкода хлопця , ще не відгуляв 70-річчний ювілей ( в жовтні має намір запросити нас у кахве , ми навіть йому подарунок придумали - збираємо на операцію на зміну кришталика на одне око ) . Що до самотності - я вже звик , але в мене є онуки , котрих я дуже люблю - а менша онука мене любить більще ніж свою маму і я від того щасливіший від будь-кого .
У темі про танки там було наисано, шо був собі такий один, каттентрагера продавав і кудись подівся кажуть, мол у москву на заробітки поїхав, зкінцями! А весь той базар був до того що хтось у темі писав за місце знаходження танку, потім путав які папери потрібно аби той танк викопати привласнити і продати подорожче і бажано відразу за кордон. Ну вобщєм десь у темах "продам танк" чи шось на то подібне, я просто точно вже не пам"ятаю
Ниц.Вин без горивки ридко з хати виходе.Так шо получая Сашка,получаэте неисчерпаэмый источник огненой воды.
та хрен він тепер коли копать буде. СБУшніки вже сидять в машині під двором..Знайомі клад зарубинської культури знайшли. Виставили на фіолетово-недоношеному форумі. Через два дні замітили хлопцівв машині, які постійно біля двору крутилися. Урочисто передали знахідку в музей.
Добри вечір і добраніц бандьори,хунта і просто гості теми.))))))ото заледве прочитав за день вами накнопане,бо весь день гонив-щось робив,а шось ломив.залізяку.різну бяку.то дітискам рогатку<заскоро ім ше мацкалів з пістолі пуляти>,то ровер<не ленд,но педальний>))))))).і ото так вгонивсь,шо пообідати забув.такшо зара вжарю яєшню на салі,цибульки і.....баю до завтра.бо то теж скажений день.все-будьте чемні.і вам зато ніц не будє)))))))))
Думаю, речі такого рівня звичайному копарю продати неможливо. Або просто відіжмуть, або й з негативними наслідками. А щоб продати серйозній людині - її знати потрібно (як мінімум).