В нас розпочали будівництво дороги навкруг міста.лісу знищили 40 гектарів(з гаком).Дорога проходить через древнє поселення.Ходив .казав.але нікому воно і на не на..Кераміка.кістки.хоч би для краєзнавчого музеума набрали.Набрали.грошей по *карманах*.а дороги ніц не є.А на днях на сусідньому викинули три посудини срібні.Рим.Старт 1 *лімон*грн.ставка є.Отакеєтоот.був би вождь.такого не бульо.
а мої брали 12 рядочків....але й родина була велика. А ми в тих буряках серед гички шукали "криничку" та пили воду)))) Для мене було за щастя іздити на т-150 за кермом від кучки до кучки))))
Я ото виріс в приватному будинку , а багато однокласників виросло в комунальних будинках . То вони ото клали купу під дверима накривали газетою , підпалювали газету і звонили в двері . Ну , а далі треба було швидко тікати , бо якщо зловлять то поб"ють не дивлячись на юний вік . То ми жителі приватного сектора їм заздрили що не могли так розважатися як і вони .
Я в Карпати можу поїхати на гостину.Смерть прийму на СВОЇЙ.БОГОМ ДАНІЙ ЗЕМЛІ.В ПОЛОН НЕ ЗДАМСУ.Не личить КОЗАКОВІ перед плюгавими на *цирлах*повзати. Сьогодні пердо порошкевич(канхветкін-цукерман)підписав(сцуко)указ про нагородження козака ГОЛОГО ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА посмертно За мужність 3 ступені.
Так тож харашо, двіжняк під боком, несумно, неодиноко, сон спокійний(після закінчення шабашу у сусідів) бо всі давно сплять,- красота одним словом, а ви жалуєтеся!
Пане Вінченсо , що то за знахідка "Каттентрагера" , га ? Дайте посилання де почитати , чи розкажіть . Пану К теж цікаво почитати що то за знахідка .
Колись у моєї невістки здох титулований котяра . Так вона ніяк не могла його взяти до рук щоби десь закопати - придумала таки , бліда кобра , й замотала його в газету й запхала в коробку з бандіроля . Попередньо в тій коробці отримала на пошті свій "оріфлейм" - а там звісно фамілія і телефон написані . Кота звісно так і не закопала , а викинула коло сміттєвого баку ... Так з тієї дурепи потім майже місяць весь мікрорайон знущався , вона навіть номер телефону змінила . Отак і загортай в газету усіляке лайно для сурпризу сусідам .
Вітаю, шановна громадо. У всіх п"ятниця-цицькатниця, а я цілий день просидів у Києві, на нараді в керівництва. То ж хоч трохи надолужу.
А іще в мене є свій справжній архіолух. Він навчався на історичному факультеті, і каже, що був на розкопках під час археологічної практики. Копали десь у Батурині. Не знаю, як у Батурині, але в мене на лопаті ходить непогано, в сигнал ніколи не тицяє, землю знімає гарненько та акуратно, шар за шаром. Непоганий хлопчина.