Це точно.Я до сих пір в шоці від Ваших грунтів.Добре що взяв із собою лопатку австрійську.Там лезо повертається і лопатка перетворюється на мотигу,а то б вмер би взагалі лопатою каміння копати.
Та то ще маленькі рядки.От я пам"ятаю ще за часів колгоспу в нас за селом були колгоспні буряки.І бажаючі брали собі на обробіток.Потім восени за обробіток певної кількості рядків давали жом та цукор. Так от,батьки в мене брали на обробіток завжди три рядки всього,ну і відповідно брали мене із собою (все таки хоч якась поміч та користь) Ото пам"ятаю були рядочки.Стоїш на початку рядка,а кінець його за ГОРИЗОНТОМ ховається аж під сусіднім селом Їй Богу кілометрів по 3 чи навіть 4 довжиною.Ото рядки,ото до завтра
Можна на лоджу чи балкон вийти й чухати крашанки хоч до всирачки бо ніц не видко буде вшистко єдно , але вийти зранку в кукуруз і романтично посрати в ямку - то звісно не вийде в місті ніяк .
Якщо ситуація на дай Бог буде кепська то весь форум в Карпатах сидітиме , бо ватніки користувачів райберта в полон не братимуть .
Отож бо і воно. Ближче до вересня будемо ворушитись та збиратись.Дай Бог щоб все до цього часу було добре і в нас все вийшло.