Пан Опришок вже років з три як волає на весь форум та запрошує.Тільки щось ніяк до купи не збере всіх. Я в нього був.Що сказати Цього року у вересні теж збираюсь.
А на вигляд більше (то напевне я незвиклий до рівних площ). Бачу у Вас теж овес в пошані, але виростає він напевне разів в два більший ніж у нас. Маю цього року під вівсом 16 сотих, під картоплею - 12, ну а все решту - всього 2 ( не врожайні у нас "дрібниці"). Правда трактором у нас не розженешся, оремо кінним плугом "в один бік" - впоперек схилу. Ну а решту все - сапкою.
Зпдурили хлопчини голову,и радиете.А вин знае де вас шукати.Вон Калхозник в 14 Калашматы лобзиком выпиливает,а уявить що 17 ричний хлопак може зробити.
Ну значить будемо на початку вересня формувати експедицію.Поїздку планую десь числа після 6-7 вересня.
Ага!Знаю я вас,заманите а потім цюк топірцем і все,нема москалика.Та розумію я,подивлюсь що по ситуації в країні буде та в кармані яка буде ситуація.
Спробуйте, молодий чоловіче, зробити суміш каміння з грунтом 1:1, а потім гатити по тій земельці сапкою - то не тільки сусіди, а і ведміль в берлозі проснеться
А потім куди його? Хіба, що в так звані "морські ока", але туди затягне і без цементу, якщо ненароком попасти.
Докладніше тепер , будьласка . В який провід треба врізати ампермертів ? Та чи не маєте ще якогось рецепту економії газу та води ?
То значить то так сфоткано , що наче того городу сапати аж до завтра ( особливо рядки буряків ) . Молодий чоловіче , дайте дядькові АртБорсукові спвти в ночі . Досить того що на коп вночі ходить , ще й город вночі обробляй .