В містечку де я родився жиє такий учоний студент із тих археологічних вузів . Ото він і патрошить кургани і всілякі захоронення . І каже що манав він на державу робити за таку зарплату , якщо може сам заробити набагато більше .
Да с таким огородом одним молочком со сметаной не отделаешься! Там спецпитание нужно- Мясо, икра лосося, элитные сорта коньяков и шоколад.
Сусіди з третього поверху дивились "поле чудес" - чув тільки телевізор та Якубовича , мабуть роти розявили й мовчали . А тепер гепає якась наркоманська музика й самі горлопанять як голодні воли . Зимою було краще - вікна не розчинялися бо було холодно , а тепер відкривають настіж і шо цікаво - в них немає москітних сіток на вікнах і їх не жеруть комарі . Коли в мене ночував проїздом у відрядженні син з друзями - приходили ті скотиняки вітались , бажали вдачі , здоров'я та принесли усілякий непотріб та сто гривнів для хлопців типу вони теж "всталі как страна огромная " . А тепер знову жирують доба за добою , пиво дудлять та вдень сплять як прусаки за шафками та під плінтусами , ввечері знов починається шабаш ...
ще раз вам, камрад сам себе посадив, я то при чому тут, подарував мені ампери, типер кошти вимагає, мабуть передумав, отакоєот.
С помощью школьных амперметров??? Рецепт в студию! Шота мне кажется, что и тут что-то нам недоговаривают...
Криївочка ще та.....ого! Колись би запросили, соблюдая конспірацію канечно, на екскурсію з дегустацією, так сказать на сімпозіум з обмєном досвіду!?
Ото і я ненавиджу свою кватіру . Хоча в мене вночі завжди тихо , бо не даю спуску кватірі знизу там вічно квартіранти жиють . Ну а вдень мають право то буває теж бухкає музика .
Та яких гектарів Біля хати 8 соток всього.Десь соток 4 під грядочками,і 4 картопелька. Ну і є ще два города на полі. Один 8 соток під картоплею,і другий 16 соток (десь соток 7 під овсом,а то картопля) Але на полі трактором садиться,трактором прополюється,трактором копається. Біля хати все вручну.
Бачив цього тижня на базарі схожу на Ваші - форма леза мене влаштовує (люблю великорозмірні), от тільки боюся чи витримає вона на наших грунтах і не зламається в тому місці де перехід до держака. Не хочеться щоб потім сусіди з мене сміялися, що вирішив використати непридатний для нашого каміння інвентар.