моя дружина каже: „Хай до нас приїздить - покаже майстер-клас“. ))))) Я тут на подільських чорноземах здихаю— і плоскоріз, і сапки, і мотижка з колесиком… А спина мені ввечері каже, що вже немолодий(((
Піду зернят гарбузових насмажу(попкорн то гамериканська фішка) Та ну, показувать треба на наших городах, і бажано аж до збору урожуаю)))
Гарна у Вас криївка . Я теж собі колись таку халабуду збудував майже на березі Дніпра де були гаражі для човнів . Сам там часто проводив час аби ніхто мене не зачіпав . Там у мене був мопєд "верховина-3" , мотор "віхрь" , лісапетка , резиновий човен з веслами та рибальським приладдям , різний інструмент , телевізор "бєрьозка" , стара софа вкрита ліжником , старезна радіола , прилаштована як стіл бо на ній була зверху товста дошка , різьблений стіл в якому жила шашля й вночі ритмічно шаруділа зубами . Ще в мене там був пристрій для виготовлення варення - зроблений на заводі з нержавійки з відстійниками , гарний був пристрій ... Коли син виріс і одного разу захотів порибалити з подружкою , залишився там ночувати й запалив саморобний газовий кірогаз ( в мене був маленький похідний балон для пропану і я ним варення варив і ще томатний сік ) аби похизуватись перед кралею як він вміє готувати бо батько навчив . Стіл , на якому стояв кірогазик був дерев'яний і просяклий бензином від моторного човна ... Дітворі не сталося лиха , а от халабуда геть згоріла .
Дякую Вам що Ви це все вмієте робити й так старанно робите - бур'яну ніц нема й гарно як у великій хаті . Обов'язково навчіть дітей та онуків та виховайте з них справжніх людей . А от чому ви по одному стебельцеві в ямку саджаєте ? А як у Вас капустянка почувається на городі ?
Ціково чим закінчиться , одна ставка вже є . Я б краце побиб би ті глеки і здав на лом срібла ніж віддати в музей і щоб якась держиморда іх потім з музею вкрала . Та яка там археологія . Якщо десь щось і риють то скрізь присутні іноземці , он в нас в центрі рили декілька років британці і наші ( мать без британців лопату не вміють в руках тримати ) . І ще мені цікаво як археолого з фермерами вирішують питання , бо вони ж риються роками на одному місці . Он в нас в місті будували атб і розгорнули курган і знайшли якогось кістяка похованооо на якомусь возові . Писали в газетах що то ще поховання до ери заліза , і писали що в 1970тих коли будували той мікрорайон то той курган був ще більший і його розкопували і викидали ті кістяки і все що там було в смітник .
Та то не моя, сусіда - ми на спілку бульбулятор забацали і женем по черзі. В мене криївка кошерна - вся в рарітєтах
Побити і здато в лом срібла і всього ділов чи продати за 500 доларів і най далі що хочуть з тими глеками і роблять .
А ото не хотіли мене Вождем обирати, тепер возіться, та майте клопіт. Або самі їдьте, хоча мені, звісно, було б ближче.
Ага,навчиш їх зараз (це я про всю нинішню молодь ) Ми завжди так садимо - по одному стеблу в ямку. А капустянки нема,не подобається їй наш городик