Кстати! А компрессор от холодильной камеры... Макита рядышком... Точно недоговаривают! Скрэпами не страдаем!
С вечером Камрады , вот и пьятница , шо тут нового произошло , а то у меня вчера инет сдох вечером . пуйло еще не сдох ?
Я років чотири тому заходив до архів сказав, що в мене біля хати явні ознаки поселення, гукав копати пропонував допомогу… Копаюсь потихеньку сам в результаті, бо їм якось пофігу, їм цікаво дозволи на будівництво в історичних зонах видавати за хабарі Та у нас на кожному кроці можна щось знайти Юзаю Zillya вже 6 років, політ нормальний
Досадили трохи.Ще стебел з 50 і вистачить 150 вже є. Ну і заодно всього потрошку Трошки кормових бурячків кабанові Трошки цибульки Часничок Ну і так далі Картоплю не фоткав
хто в покер грає ? https://reibert.info/threads/bek-nenadijna-ljudina.621557/ , в мене туз, король одної масті
Перша цифра кратність.Якщо 20,то в 20 раз буде предмет більшим чим дивитись неозброєним оком. Друга цифра діаметр зовнішньої лінзи.Чим більше діаметр,тим більша буде яскравість об"єкта.