тому з цього потрібно робити правильні висновки.У нас президент хто? Порошенко.Бо в нього канХвети. А в кого в нас саме більше сала? Правильно.В Аскота. тому він легвтимний і живий. а концерватор самозванець і бандит.
Ууу , пойнятно . Але всьо одно красиві каштани . А Вас бзджоли не турбують коли мед носять з квітучих дерев ?
Понад 50% виборців зібралися голосувати проти всіх. Про що це каже? Немає реального кандидата. Безумовно, можна здійснити хунтистський переворот. Але взяти владу мало. Втримати її багато складніше завдання. Необхідно буде знищити опозицію, когось закрити (забанити), когось і зовсім ліквідувати. А за що? За оті сльози, які називають відсотками? Я більше собі накопаю за пару виходів. А потім, 18 числа з"явиться пан К., і скаже, що він живий та легітимний. Крик, шум, гвалт... Мабуть, не обійдеться без оцього...
Винуваті в тому що забили тих покійних ? Так тоді чекайте на новину по кісільТВ про чорно-червоний копарів-правосєків , котрі катують та закопують ... Прости Господи .
Шановне панства, а я за што? Я же толькi прапанаваў выбраць эрзац- правадыра на час адсутнасці вождяки, толькі для потдержания парадку, не больш за тое!
та ми ж і наче не проти...тільки одна умова. Фото на фоні камаза з салом, на борту якого напис-"Вождяку на гілляку!"