Я згоден! Тепер треба визначитись яку цеглину відправляти. Червону чи білу? P.S. Я люблю вишневе, а ще більше шаурму.
Я можу на цеглині щось цвяхом надряпати. Має гарно вийти. Так, я люблю вишневу шаурму, а ще какао з чайом, і сільодку з молоком.
Шліть мені.я йому перешлю чи передам.Я в понеділок бу їхати до них в місто.завезу(якщо не зїм до понеділка)
так ось вам відповідь пана К : " напиши що після рібентропа першим за клуню піде Аскабан він собі вже набалакав на сім років розстрілу ні. конфісковувати небуду. а от ногами самоварі та казанки потову та матюча цвєхом нашкрябаю на кожному "
Злякав бабу товстим х..ером!Хай ще прийде!, а то ми тут з Аскотиком переговорим з декількома модераторами, і він прийде за умови цитування напам,ять 36 тому леніна....Скільки йому треба часу, щоб занотувати потрібні цитати????
Пана К., безумовно, шкода. З іншого боку, сам винуватий, навіщо було на того ватніка увагу звертати, і вестися на троллінг? Тицьнув би кнопочку виклику санітарів, та і все. Якщо вже так сталося, то шукайте позитивні сторони. Хто бажав відпочити від його старечого бурчання - має чудову нагоду. Бо, як показує статистика, пан К. ходить до бані приблизно раз на рік. Так що наступна можливість буде нескоро. А хто нудьгує без вождя - 18 числа матиме радість.
А там за каштанами мабуть вода ? Погано видно . А взагалі гарний фон у Вас за вікном , у мене інший пейзаж - старезна акація та мотузки з балконів для білизни .
За каштанами центральна вулиця міста ( щляк би її трафив ) , а далі барахолка . Це увечері нормальний вид , тротуар по якому гуляють люди , а зранку стоять палатки і торгують всіляким крамом .
Мені от цікаво як він це все буде втілювати в життя ? Він же тут клявся та бив себе п"ятою в груди що до нас не приїде вже ніколи