таки разом з розкуркулюванням прийдеться проводити акт екзорцизму! буду віником бісів з тебе виганяти.
не сплю бо є тут дехто кого поганяти віником треба. а що до медіума то так, ти вгадав. а от чого ти не спиш оце запитання! мабуть сало переховуєш чи тілько з колядок явився?
Я в шоці... Приїзди негайно,бо я вже боюся,що в декого дах підтікає. Чи поможе віник? Треба,мабуть шось кардинальніше!
Та вот сбегал на днях жаб по фотать и заипаться немного А жабы они шо, они тоже любви хотять, они тоже "клубничку" уважають
Не, не, тока за деньги, за большущие деньжищи! Вещь мега эксклюзивная - цены немалой. Так шо... Могу вот, жабами поделиться, безвозмездно
Придеться в дощову нiч постукати до Вас в шибку ))) Ви до речi чули як стукають обрiзом в шибку ? )) Тихенько так та нЕнавязЧиво )) I вiд того стуку аж мороз по шкiрi йде )) Переплутати той мелодiйний звук не можна нi з яким другим )) Так шо .....
А на Ваш стук , правильно-втинком, не отвечали с РПО Шмель? Тоже ни с чем не перепутаешь. Кто знает, уже не расскажет.
Ой, ну ш вы ту это? Ну хто ж в наше варемя с обрезом то ходить, разве босяки одни )) Сейчас рулят танковые клинья и ковровое бомбометание, как сказал классик. А вот на ваш обрезик у меня таки найдётся MG42 и тыщёнка другая маслят Так шо не видать вам моей имки Ну разве вы станете стучать мне под окнами беленькой в рузачке Да с копускою из бочечки, да с огуречком. Я человек гостеприимный отказать не смогу
Да нема в мене не капусти,не огурчикiв (( Я такий бiдний що нема нiчого,окрiм обрiза,який вiд дядька Бердана залишився )) Казав дядько шо той обрiз чарiвний ) та вплива дуже на гостиннiсть )))
А шо? Вам выбор нихто не предлагает? А я вам скажу шо предлагають: РПО Шмель, MG42 свеже, прошу заметить смазаный, ну либо беленькая с хорошей закусью. Мы же люди мирные, но пострелять ой как любим.
То не цiкаво зразу,не гуманно. Тим бiльше навiщо тi кулi дум дум ))) Для початку треба пiдвести опонента до душевного неспокою )) Ми вiдправимо спочатку йому посилку - флакончик зеленки,а через недiлю телеграму - ''грузите жаб бочками'' з пiдписом Братья Карамазови )) Треба опонента привчити до думки що з запальничкою таки придеться попрощатись )) А там вже недалеко до блюдечка з голубою кайомочкою ))