Його величності нігде не видно , вони мабуть поїхали в якусь закордонну сауну ( читаймо - баню ) робити собі ботокс чи у кабаєвої пологи приймати - поки що ми вільнодумці та анархісти .
Мдя... Походу у меня все грустно... Кранты моей базе. Поймать бы хоть одного программера-вирусописателя. Яйца отрезал бы мосинским штыком...
Хоч не маю честі знати - приєднуюсь до привітань , бо поганого чоловіка поважні побратими не вітали би . Бажаю розуму , здоров'я , злагоди та миру в сім'ї , стабільних та надійних кордонів у Країні , найшвидшого одужання друзів та швидкої смерти всіх ворогів .
Як Ви так швидко намалювали ??? І кабаєва в тюбітейці і наш Йогомосць в короні махаона ( чи мохомана чи як там ще ..)
І я теж приєднуюся до привітань і бажаю творчої наснаги, наполегливості, везіння, і Божої помочі в усіх добрих справах! П.С. пане Кундлєр, про шапку "мохомана" це просто супер, пів години ржав мов кінь!
Доброго ранку.пінтура +,вітереці,хмари невеличкі. почнемо робочій день з посмішки. приєднуюсь до привітань. З Днем Народження, пане Рональд!
Добрай раніцы, хунта! Як вы сябе адчуваеце? Як адпачывалася? На Беларусі +7, абяцаюць дажджы. Усім добрага дня і выдатнага настрою! Калi ласка, запрашаем да нас у госцi! Пан Рональд, вiншую са святам!
яка там людяність — я в 30 років собі артрит заробив, лазячи зимою по київських школах та дитсадках (слюсарем-вентиляційником працював), років 10 від тої біди лікувавсь, поки в село не переїхав, а тут місцеві бабці підказали. Потім почав літературу читати. А щодо мазі — є живокіст (окопник) він не отруйний(хоч про нього і кажуть, що отруйний), а є живокость(дельфініум) — ото реальна отрута, треба дуже обережно з нею. Що за трипер? Я лікувавсь Zillya! LiveCD , воно прошуршало вінт і вивело хворі та підозрілі файли на екран…а далі руцями))))
Сьогодні мав їхати в село теж на "коп" - сіяти кавуни та дині , але дзвонив кум мого сина й казав що земля вже порепалась від спеки й конче потрібен дощ , тож в суху землю нема сенсу насіння класти , буду чекати ... Так от якби дійсно пройшов гарний дощик так доби на дві-три .
А если бы не одна програмка, то переехал бы на убунту какую нибудь. Скоро должны затянуть оптоволокно с жирным нетом, буду играться. Может виртуальную машину на убунту поставлю с ХР...