Взагалі то я дівчат полюбляю.а ще і дальтонік(не плутати з алкоголіком).так шо мені чужі гриби трюфеля не потребні.Та і не подобаються мені гриби.
Щиро дякую , друже . Мабуть таки спробую . Я вже перепробував за довгі роки мабуть всі відомі засоби , але з живокосту використовував мазь хоча зі свіжої рослини ще не використовував . Зараз лікуюсь бішофітом - трохи допомагає , але хронічні хвороби так легко не відступають . Рятує надія на літні сільські турботи і те що можу ще бути корисним та не обтяжливим . Ще раз щиро дякую за людяність .
Так только менял. Пока терабайта хватает. А где трипер сидит уже нашел. Скачал дрова с чешского сайта realtek, официалы, мать их... Самое интересное- семерке пофиг, а цепляются за ХР...
Ух как я их не люблю! В смысле семёрку и восьмёрку! После ХР в восьмёрке чувствую себя как лыжник на асфальте...
До речі, наш камрад @рональд сьогодні святкує День Народження. Хоч його вже кілька днів і немає тут, але він же повернеться, та почитає. З Днем Народження, пане Рональд!
Підтримую попереднього оратора. З Днем Народження!!!! Здоровья, щастя та сімейного благополуччя! Щоб діти консерватора не лякалися!