Зараз вже повилазив живокіст-окопник, якщо дуже достає артрит, копайте корінці, мийте, тріть на терку (вони як мило стають слизькі) і обкладайте суглоби. Тільки верхню частину рослини відламуйте прямо на місці і закопуйте неглибоко, знову відросте. Корінь в нього досить довгий але ламкий. https://uk.wikipedia.org/wiki/Живокіст_лікарський
На думку прадстаўнікоў дзярждэпа ЗША моры ў Беларусі ёсць ... Хто сумняваецца? Сардэчна запрашаем на Беларускае ўзбярэжжа!
Судячи по ций свитлини у кас там стати нема де,ни то що кости кинуть.Я липше якось так.Он до Опришка по дорози завитию.
Вот нихрена не понял! Вы шо горелкой людей пытаете, до тех пор пока они сами на кол не прыгнут??? Горелка хоть газовая? Или по старинке бензином смалите?
Знаю вашi мислi Пуйовi – про аршин, Яким не можна мiряти Росiю, Бо ним ви пуя мiряли у банi І тепер вiн правильную цифру не покаже. )(
де ви оту вірхню світлину взяли.....то не я но дуже похоже....льода тіки не було..крижанилу не ломав...а у прошлому годі открив купальний сезон..десь на перше чі друге мая.но купався ..як і подобает чоловіку у комкі...поручь були дами...берці тільки з носками зняв..а трубу не виложив..проходили на гатку вона стоіть десь метрів зі 20 від берегу.а там господарь гатки вирив яму округ неї,а вхід єдинний тільки через мосток,а він під замком та решітки,та пройти не можливо..тільки ломати.. я нечув мене не було....відсотками не подилився..шутка...звиняйте.. так ото коли можно розповісти ..за що? .є догадка....но не любе він москалів та прибліжонних к ним.
зайшов у профіль...доступ огранічен....вийде захоче сам розповість... а так моя версія мене дуже підходе...не той він чоловік...щоби з проста ость так за мати ,чи на чомусь встряти... з повагою.
Я сам не бачив, але народ розповідає, що він одного чоловіка із сусідньої не братньої нам країни (москаля, коротше кажучи) обматюкав, та вже за клуню збирався тягти(с). За те й закрили.
Щось без пана Консерватора, у людей настрій не падає, а по ідеї, мало б бути так - http://www.ukrlib.com.ua/books/printout.php?id=96&bookid=46