..доброго ранку хлопці,+15,небо синє аж око болить,але на обрії є хмарки,мабуть дощик все таки буде...
Доброго ранку шановне панство! У Марiуполi +20, легенький вiтерець,сонячно,сКоти лiтають дуже високо -отже доща небуде!
http://tvoemisto.tv/news/na_lvivshchyni_znayshly_odne_z_naybilshyh_pohovan_voyakiv_upa_70399.html і як це назвати?
Доброго ранку, вельмишановне камрадство)) А мо’ Ви мене таки вмовите зайняти посаду зампоспати? От казала мені сусідська дитина, щоб на гуглобоксі бекапи робив, а її не слухав… Ех зато місця на вінті тер дофіга))) Нє ну якщо інфа дуже цінна, то її можна відновити, але то довго і ніколи буде кнопати на форумі)
Добрай раніцы, хунта! (Або добры дзень ужо?) Як вы сябе адчуваеце? Я ўжо працую на ўсю моц. Па Беларусі дажджы ...
А чым вам труселя беларускія ня кашерны? У кожнага сваi труселя. Геапалытiка, фули .. Главнае каб Мікалаеў не трэснуў ...
А я оце й досі лікуюсь від болю в суглобах та попереці й слухаю в лікарнях від наших співгромадян усілякі "перли" . Лікується ( разом ходимо на фізпроцедури ) зі мною жінка з окупованого донбасу також колишня вчителька , й ми частенько в черзі розмовляємо на різні теми . Так от вона каже що сама втікла бо має житло на "40 лєт" ( мешкає там з старенькою сестрою ) , а діти залишились бо тільки-но збудували свій дім і всі заощадження за довгі роки та наявні кошти від продажу автомобіля вклали в те будівництво . Виявляється що сполучення з Донецьком існує і туди можна їздити безперешкодно , бабця возить харчі та різний скарб а дітки вже маючи по сорок з гаком років просто там живуть як острів'яни і нігде не працюють . Про онуків не каже , але я так зрозумів що онуки теж вже живуть в Запоріжжі . Так от розповідає та бабця що там вже люди адаптувались до такого життя , але бояться літньої спеки та майбутньої антисанітарії , а промишляють копарством , вірніше просто збирають те що валяєтья просто неба . Так от наші камради викладають тут світлини усіляких вопів та шмайсерів - а там того добра навалом навіть ще не заіржавілого . До чого я все це - просто коли моя "коліжанка" по артритах дізналася з моєї розповіді про "будні і побут копаря" і я їй показав деякі фото на ноутбуці , вона сумно зітхнула й сказала :" Нашо вони це все шукають - хай почекають і йдуть збирати просто так , там залишиться всього що вбиває років ще на сорок " ... Доречі вже не сприймає бандерівців як фашистів а українську армію як агресора і дуже їй було тяжко чесно зізнатись що ще до нового року так вважала й готова була видряпувати очі українським солдатам , зараз тільки плаче й просить у мене вибачення наче я уособлення бандерівців чи усієї української хунти . Перепрошую , але ніц про політику - то таки наші будні .
Доброго дня всім!Львів+12,дубак<проти вчорашнього>.купаються хіба моржі)))))))))а в нас-хіба після Купала.бо русалки залоскочут.чи в вас не так?