А що це Ви "Лебедине озеро" постите? Дякувати Богу, пан К. живий-здоровий, хоч і в бані, та і перевороту в темі не сталося. Її спокійно очолив заслужений хунтист пан Опришок, який навіть встиг призначити мене старшим по важливому напряму п"ятничних цицьок (до речі, дуже гарна посада, працювати потрібно раз у тиждень, і слідкувати переважно за тим, щоб пан Тайфун не постив піськи ). Так що постіть щось веселіше, щоб пан К. міг приємно подивитися, почитуючи з бані цю тему. Отак, наприклад: Чи отак:
А що неправда, якщо не таємниця? Те, що пан К. в бані? Що йому там невесело? Чи те, що Ви у п"ятницю час від часу захоплюєтеся, і постите не тільки цицьки? З.І. І той, всі ті люди в окулярах. А я їх не ношу.
То вже пішло голосування кого обрати т. в. о. Вождя. Ні тобі збору заявок не було, ні передвиборчої агітації...
Так уже є. https://reibert.info/threads/vybory-patriarshego-mestobljustitelja-v-temu-budni-i-pobut.620182/
Панство таке питання колихає мене на відпочінку: чи можна на мою Х-terra 705 запхати безпровідні навушники??? чи се реально? може хтось вже запхав таку штуку у прибор та мовчки копає???
Да есть темы , если не изменяет память через переходник , в гугле все есть , лично я посчитал что по деньгам накладно получиться, решил надёжней провода .
Варять гречанну кашу.з тієї гречки шо роздавали на агітаційній кумпанії проти Вождя.відразу і зеленки прикупили би.
Гэта нi ГКЧП! Гэта сапраудная папытка захiстiть парадок у теме! Аб звяржэнні важдя не можа быць і гаворкі!
Добрий вечір, панове бандерівці!нарешті добрався до компа! докидую декілька фоток останнього виходу в славні Карпати, як і обіцяв !
Той "Лебедине озеро" постить. Той за ГКЧП заговорив та створив тему, хто буде новим вождем. Той питає, хто в царі крайній... Оце яскравий приклад, що авторитарні утворення нежиттєздатні при зникненні (з якихось причин) їх керівника. А тим часом у темі більшість голосів за анархію. Що, більшість помилятися не може? Іще й як може.