Вітаю ! На вулиці тепло і сонячно . На барахолці цікавого ніц нема , один мотлох . Колись був поки не провели реформу і не скоротили з 10 жеків до 4 . Але працював не сантехніком , а в конторі штани протирав ( економив гроші підприємства) . Нагнув матюччя і почав тягти за клуню ватного опонента , але не встиг , забанили .
Треба бути Українцем і не матукатися, отримав по заслугах , за таке я б йому строк увязнення подовжи б.
Хто б казав)))))))тато нашкоднічали,а дітям кажуть-ша?))))))дай Бог !бандьори!Львів+22,сонячно.вітру ніц.свєта пішла на шпацер ква.добре шо встиг моб.зарядити.хоч так вас почитаю
Всім, доброго дня, сьогодні з ранку вискочили до лісу, поритись. Що я Вам скажу - комарі, шо слони, мохкара в очі лізе, та ще й гади повзучі, чорні на каждому кроці. Ну, що скажу ходили понад лісом, накопав трохи совэтів, та трохи патронів.
А вось і я! Як вашы справы? Што робіце? Гляджу, змеямі паволі прытаргоўвае пачалі? Вось што значит- вождяка ў лазні! Гаяваспiтаю! Прапаную для потдержания парадку ў тэме выбраць Патрыяршага месцаблюсціцеля! Ато такімі тэмпамі дакаціўся да бардака! А ну ўсё галасаваць хутка! https://reibert.info/threads/vybory-patriarshego-mestobljustitelja-v-temu-budni-i-pobut.620182/
За клуню? Гэта яшчэ за што? За спробу потдержания правапарадку і недапушчэння разгулу анархістычнага настроеных мас ?!
Пощастило по роботі проїджати через рідне село,сфотав.Але вона мабуть не стара...Ще й свого Булівара сфотав
На ровері я хабар возю,а також сіно,дрова,глину,пісок.І карасів з рибалки,ну і свою 5 точкуА ще на ньому кошерна сідушка