А ручка така ? Чи така ? Якщо така як на синій кружечці,то то правильна ручка "напівсерце". Під час війни ручки були іменно такі. Якийсь час кружки з таким ручками випускали після війни.В мене така ЛМЗ післявоєнна,але ручка правильне напівсерце. Якщо ручка така як на першому фото,то то вже "не то пальто".
На вихідних ніяк не мав часу до вас завітати, а ви тут розвели анархію. Відкриваю, а тут така інтрига, я в щоці вождь в лазні.
Не пальто)),я про це знаю і в першу чергу глянув на ручку.Та в середині душі жевріло (А раптом...)))) У мене люмінява є з такою ручкою.
Прывітанне ўсім! Ну нельга ад вас на тыдзень з'ехаць, як вы хуліганіць пачынаеце. Вождяка ў лазні, у тэме 45 новых старонак, аж чытаць стаміўся, на падлогу шляху кінуў. Раскажыце ў кратце, як сябе адчуваеце? Чаго тут новага было? Надолга вождяка загрымеў? Як ваша жыццё?
Добре хлопці, зайшов привітався, дечого нового дізнався, піду ванну прийму і в люлю, На добраніч всім
І не кажіть, щодня по 7-10 сторінок пишуть. І коли вони тільки працюють? А все чого? Поки зранку привітаються, поки ввечері попрощаються, от три сторінки і написали.
Ну вітацца таксама трэба. І цыцкі ў пятницу- трэба. І спакойнай ночы пожелать- трэба. Тут нічога не зробіш ....