не вистачає лантухів з піском коло вікна та трохи колючки. ну і звісно булоб непогано розкласти вогнище посередені, і тепло, і антуражно, і завжи каву можна зварити та салка підсмажити. отакєот
і саме головне, оце тілько вгледів, стелю підняти треба. бо там нізькувато дуже, нормальна людина зігнута буде там ходити. тре' хочаб щоб 2,5 метрів було а не 1,7 як зараз
какие еще лантухи, тут и так место мало, слава салу что вчера весьвоенный хлам перебрал и вышло 7 мешков металла(300кг) ггг овез на прием)) я же как плюшкин , все додому тащу! ничего не продаю и видсоткы не сплачую) отакоэт
некуда, это помещение в гараже над баней! и высота составляет до потолка аж 2.100 так что мне хватит, а кто повыше, будут буквой Г ходить)))
старался не опускать и не опустил за счет агроволокна покращеного и натянутого на потолке, а дальше балки и мансарда, куда еще выше? 2.1 с головой.
якщо нема куди стелю підняти то тоді тре дах переробляти щоб було куди. щоб нормально люди з середнім зростом ходили. а якщо ні то я до вас не приїду і сидіть там самі та сумуйте
херня якась з форумом. то по два рази один і той пост висвічує то взагалі коли дубль прибераєш то пости обидва зникають
ну то тке, то життє. вас то не стосується бо ви у вірному напрямку швендяєте. до речі як там з копом? щось цікаве знайшли чи зараз ще нема змоги ходити та в ночі людей полохати чупокаброю та голосами незвідки
ничего не случится с человеком среднего роста, кстати, будете выезжать! обязательно сообщите)) и лантухив не брать
Добридень шановнi! На дворi +16, сонця нiц, легесенький захiдний вiтерець, похмуро сКоти лiтати не хочуть бо геть вже осКотенiли!