Не скажу,бо спав,як кіт на припічку. Заглох сьогодні під синогогою,кажу своїй-штовхай..не допомогло.Питаю її:а якже ото у класика(єсть женщіни в рускіх сєлєньях)Брехня це все короче...
І не платіть. Ми платимо, а тим часом пан К. сьогодні вночі скаржився на нас пану Кібермайстру. Замість чемно привітати людину з Днем Народження та мовчати про роботу написав, що нас всіх треба перебанити по списку, який він вже підготував. І таки вициганив обіцянку розглянути нас по поверненню пана Кібермайстра. Не знаю тепер, що і робити... Це вже якийсь 1937-й повертається.
Забули що? Відсотки сплатити? То ж плачУ наперед, причому він сам вибирає з купи знахідок, що буде його. Ліхтар там, чи книжка... Все відправляємо аж бігом, всім новачкам пишу, що відсотки пану К. - святе. А він отак - давайте мене забанимо. А що там дивитися - все записано. І, як сказав пан Артем, "останется тут навечно" (с). Правильно, нехай всі знають про цього волюнтариста.
тук-тук!обіцяне фото!во вам і копарь в дощовий сезон)))))))))))за фото прошу не копати-зроблено на скору руку телефоном
Посмійся. Вгадай, краще, з одного разу кого він попросить забанити в першу чергу? Я, безумовно, все розумію. Ну, свято первамая, погуляв, іще там що... Але отак, проскрипційні списки подавати?
Поки форум був на ремонті , то почитав ганз ру . То там вже трохи кацапо-патріотизм спав . На війну вже форму і снарягу не збирають , мать вже всі воюють на сході , а решті не цікаво .
Він скрізь спав, не лише на тому форумі. Це очікувано. Згадайте 1914 - "на Бєрлін!, "шапкамі закідаєм!". А потім патріотизм спав, і почалося "война до побєдного конца", а в 1917-му за "война до побєдного конца" вже давали в морду. Катайте на будь-який ватосайт і почніть там верещати "ура, кримнаш". У кращому випадку троллем обізвуть. А згадайте рік тому?