Вітаю ! Вдень погода була файна , тепла і сонячна . Посмажили шашлик , покатався на велосипеді , а от зара йде невеликий дощ .
Моя спочатку казала що нічим занятися що на цицьки витріщаєшся , а я ій пояснив що це така традиція і тіко по п'ятницям . Зараз уваги вже незвертає .
У нас теж пройшов короткочасний дощ . Зараз по каналу "зброя" цікава передача про кулемети люіса, вікерса......
терміново віддайте мені, бо мені дуже треба. а вам держава нового видасть. в неї багато а мені треба.
А так.ну де ви виділи бджілку без жалка?))))))тим більше держава жалко під номер і підпис видає,шоб бджоли не розпустилися.порядок має буть всюди
Всі святкували. Тільки кожен своє. Хто первамай, хто День весни, хто Національний день праці, хто День ховраха, а хтось свято майбутнього урожаю картоплі.
Питер С НАМИ!В России есть таки люди!Но есть и нелюди.http://censor.net.ua/video_news/334...gal_pervomayiskoe_shestvie_v_peterburge_jivot
Доброго ранку. За вікном +15 , тихо, сонячно, на небі одинокі хмарки. Але волого після нічного дощу. Всім гарної ШАББАТИ !