відразу треба визначити чия ж таки погоня насправді, бо ви один в одного її намагаєтесь одібрати, а столицею був є та буде тілько Київ.
Усё для вас! Вось тут шмат рэцэптаў http://vorotnikov1960.narod.ru/index/0-182 Прычым насцярожыла фраза па тэксце "у нас в Мариуполе" так што не трэба мне цяпер казаць, што ва Украіне не ядуць котак!
тю. так само як і кроля. бабцу а в вас кріль свіжий? свіжий дітки. купляйте. ранком ще на паркані мнявкав©
На рахунок кацапів ви кажете правильно, і кацапи братами нам ніколи не були, бо то кацапи! А на рахунок Білорусі і Білорусів я з вами при всій повагі незгоден, бо вони так само як і ми потерпають від лихого сусіда, а Бацька молодець хоча і погляди в нього своєобразні, але він рулить. Я раніше думав про нього погано бо нічого про нього не читав, а потім познайомився з його ідеями і зрозумів шо він цілковито адекватний дядько. Ну от подивіцця: на дамбасіпоказували снайпершу з Біларусі шо воює за днре, а потім і Білоруських новинах показали шо її заочно засуджено за це до 15 років, і вже конфісковане все майно, КГБ слідкує за родичами такщо якщо повернетьця то вже більше нікуди не дінетьця. А от показали Білоруських Добраахотнікау, і що? Бацька за них і слова не сказав, навіть навпаки сказав шо Українці то брати, і якшо Білорус їде за брата воювать то є добре, і мовби так і треба, а такоя він казав шо Крим то Україна і не може бути ніяких там "народних республік" погодьтеся що йому в його положенні говорити такі речі може коштувати дуже дорого... Такшо Слава Бацьке! Слава Україні! Живе Беларусь!
ще раз кажу що ліпше мати доброго сусіда поряд. оно білоруси з литовцями теж не чужі, ті і ми також, але у брати до них не ліземо, хоч і кров одна.
Сьогодні вранці, як вибіг у парк, то при мені на пляжі один рибалка на вудочку спіймав щупачка завдовжки з лікоть. До пляжу - по прямій 700м. від центру міста і від абкому. Білочки там постійно кидаються до мене за горіхами, а пару років тому мені навперейми з кущів ломанулись 2 олені, мало не зачовпли. Мабуть, з паркового зоокуточка.
а чи не скаже вашамосць від кого ви тікали ранком. мабуть чоловік невчасно з камандіровки вернувся.гаяваспитаю