Навряд чи зараз їздять справжні (істинні та переконані) москалі і кацапи. Вони елементарно бояться, що опиняться у львівському метро. Думаю, що зараз можуть приїхати тільки адекватні (більше чи менше).
Вибачайте Шановне Панство, стидаюся запитати шо то та "скрєпи" у москалів я до недавнього часу такого слова зовсім нечув, шо ето за звєрь?
скрєпа це така велика скрепка якою усі інші папірці скрепляють, а кацапи духовність та дідиваівалі та усю іншу маячню. щоб духовність та праваславія нерозвалилосья до біса. отакоєот
правильно, хто їх рахуватиме? топорища не вистачить аби зарубки ставити!, і якщо на те пішло у них є главний принцип "баби єщє наражают"!
Iу мене є пантера 1, 2, пантер8,8, пантера1 взагалі один із самих моїх любимих танчиків у мене ангарець десь 50 танків хто ціквитьця дам покататись
доброго ранку. за вікном -песня. може макс все таки відрив танк ,по наводці бабки,а нам показав купу ржавих цвяхів.
Добраi раницы, суседзі! У нас пахаладала ... За акном пакуль +3, але сонечна, павінна распагодзіцца.Настрой перад выходнымі выдатный, чаго і вам жадаю! Усім поспехі ў справах і добрага настрою!
Отут помиляєтесь - шляються лісами істинні прихильники "русскаго мира", в розмовах наодинці декотрі навіть не приховують, що приїхали відпочити від бойових буднів (правда, чи ні - хто його знає?) В неділю сам чув як компанія над урвищем горланила під гітару щось таке: ... а после майдана - плачет отец и мама, плачет моя украина - радуется только обама". Правда наблизитись до них не встиг - поки зробив круг в два кілометри щоб піднятися нагору їх вже не було - тільки залишки вогнища і обривки якихось російських газет.
ото зранку всі за дівок заговорили - скучаємо і чеекаємо п"ятниці. П.С. мабуть про дівчат у всіх копарів і реконструкторів погляди співпадають. ну хіба розмір цицьок... а так то цицьки то наше всьо(c)