Опеньки то для плєбєв а от білі гриби в сметані з кулешою зовсім інший колєнкор. Правда ми їх мало їмо бо набридли, а от туристи жруть так що на очі не бачуть. Отакеєотавикажете До речі - гутен абен всьому шановному товариству?
І Вам пане наше з кісточкою Я восени таки планую поїздку.Буду мати надію що карта ляже так як треба.Дуже хочеться білих грибів,так щоб на очі не бачити
Оце блін "тєма" ! збережіть будьласка для нащадків, мені сподобалося просто супер! Аби кожен в нас в Україні так робив то не булоб ні гіркіних ні бородаїв ніколи! Автору та виконавцям відео величезний респект та Уважуха! Так тримати!
У нас білих теж багато а от опеньків катма,тому для мене опеньки з часничком і під варення то єсть саме то...
На добраніч.і най насниться.що ви городи обробляєте кацапами.запряженими в плуги.культиватори.картоплесаджалки.підгортачки.борони.косарки-лобогрійки.І як вони з свинарника.корівника лайно в роті носять на городі.під кожен кущик.
згадав оце простий але смачний спосіб приготування грибів. невеличкі печориці миються, потім ніжка виламується і міленько січеться ножем, так само мілко січеться цибуля і все смажетьсяз додаванням солі та перцю. потім додаємо тертий сир до смажених ніжок, нема різниці який, хоч і плавлений і все ретельно перемішуємо. і оцією сумішю начиняємо шляпки грибів викладуємо на пательню чи на деко і альбо до духовки альбо смажемо аж поки сир не поплавиться та не покриється золотисто-коричневою корочкою. всьо. на тарель і нас вичахне.
На то вони і Вождь щоб всяку дупу збирати та варити, їм нормальні гриби жрать статус не позволяє. Нормальні білі
то ви там паньковані та цяцьковані а ми хоч і вожді але люди прості і обійдемось без отих витребеньок. до речі здря відмовився до нас приїхати на Холодний Яр. було дуже цікаво та повчально для декого.
Ага - а ваш шварцлозе закопаний у австро-венгерському бункрі, який у свою чергу повний усілякого ПСВ-шного хабара, хто охранять від загребущих людьов буде? Пушкін, гаяваспитаю???
ну то посадити його на моцний ланцюг та не годувати щоб злий був то і нехай собі охороняє та гавкає. що йому
Так ви його спіймайте і притарабаньте до мене і відсотки мені сплатіть з прошлий год. Я вам шо, червоний хрест бесплатно охранять? Не буде відсотків, то здам схрон Похабичу - він он який бідний, аж грусно
за клуню того похабича бо він комуняка! а тарабанити нікого не треба. кацапні до карпат приїздить багато і її ніхто не рахує. тож якщо зникне один чи два кацапа, другий на харч першому піде, то ніхто і не поміте та не кинеться шукати.