Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

  1. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    на вигляд гарне але так не робиться. треба написати що воно, як готувалось, що додавалась та таке інше
     
    сеня73, Veter-59, casio та 4 іншим подобається це.
    1. (в наявності 10 шт.)
      Оригинальные армейские балаклавы армии Италии. Главное отличие – молния в районе рта. Также имеется...
      220 грн.
    2. 32 грн.
    3. Темно-синя бандана з едельвейсами 100% бавовна, в хорошому стані
      47 грн.
    4. Шарф із зображенням альпійських едельвейс Швейцарія . розм. 135 см.Х 30 см. матеріал 100 % поліестр...
      150 грн.
    5. Двойная теплая зимняя феска. Состояние отличное. Смотрите фото. Размер 56.
      125 грн.
  2. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Панове, а ви у курсі що слово "кацап" у зворотньому читаєтьця як "пацак"?, то значить не зря я казав що усі пацаки(кацапи) мають цака носити і перед кожним козаком "ку" два рази робити!
     
    vovc2301, Бек, сеня73 та 9 іншим подобається це.
  3. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    а ті українці що в африці, вони ж за кордоном...вони НЕГРИ????Ой , який жах!:eek::eek::eek:
     
    гринго80, vincenzo та ASKOT1 подобається це.
  4. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    Шо там експерементувати, смачніше і те і друге буде в роті , ВО :smile_12::D:beer:
     
    сеня73, yaruk, Veter-59 та 4 іншим подобається це.
  5. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    кацап пішло від того, що нисили борідки і гворили КАК ЦАП. Короче як козел по нашому
     
    сеня73, Veter-59, Oprishok та 4 іншим подобається це.
  6. SILVESTER

    SILVESTER Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    3.914
    Адреса:
    Фастів
    ..немає у вас совісті пане,проти ночі оце таке постити.Аж в голові запаморочилось...:rolleyes:

    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 29 кві 2015
    сеня73, yaruk, Oprishok та 7 іншим подобається це.
  7. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    не перекручуй. ти добре зрозумів про що я
     
    Veter-59 та Dietrich88 подобається це.
  8. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    кайсап- різник-гицель по нашому.
     
    Veter-59 та Dietrich88 подобається це.
  9. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а я зупу з грибів варю.
     
    сеня73, SILVESTER, SOTNIC та 3 іншим подобається це.
  10. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Мнєсо:-свинина, тип відрізу:- стейк
     
    SILVESTER, SOTNIC, Dietrich88 та 2 іншим подобається це.
  11. obuch59

    obuch59 General-major

    Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    з отого що на світлині? що в лісі?
     
    vincenzo та Dietrich88 подобається це.
  12. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    те що то мНєсо я і так зрозумів. як готували, що додавали та як готували.
     
    гринго80, Dietrich88 та vincenzo подобається це.
  13. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    zuppa di fungi то єсть річ ну очень вкусная! я давно вже не їв доброго грибного супу, або жарених грибів, а опеньки мариновані які курва добрі! з часником дрібнопосіченим, з оцтом|!
     
    vovc2301, yaruk, casio та 5 іншим подобається це.
  14. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    замєтно...:D
     
  15. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    це ти не перекручуй а відповідай як на духу! А в китаї українці українці чи китайці?????
     
    гринго80 та ASKOT1 подобається це.
  16. ASKOT1

    ASKOT1 General-major

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    Що що ти вариш ?:D:D:D
     
    vincenzo, SILVESTER та Старий Похабич подобається це.
  17. obuch59

    obuch59 General-major

    Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    дощік вщух я люлю.добраніч
     
    ASKOT1, Tayfun_U, гринго80 та 3 іншим подобається це.
  18. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    гриби він варить, та дупу гріє. Чи рєпу...:D
     
    Скажений колгоспник, ASKOT1 та гринго80 подобається це.
  19. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Готував чесно признаюся не я, готувала пічка, а процес- дуже просто, на протвені насипати сіль, і чекати поки розжаритьця так аби сіль почала тріскати, кладемо мнєсо, і чекаємо поки не почне диміти (трошки) як тіко задиміло перевертаємо, така само чекаємо 2-4 хвилини, і знімаємо мнєсо із протвеня. Спеції додаєм поки мнєсо не побіліло бо як побіліє перестає впитувати аромат і смак від спецій.
    У другому варіанті з цибулею простіше: на сковорідку(антипригарну) кладем шмат мнєса, солимо і спеціюємо поки не побіліло, потім як стане видно що треба перевертати, додаємо цибулю! От івесь рецепт
     
    vovc2301, obuch59, yaruk та 8 іншим подобається це.
  20. SOTNIC

    SOTNIC Oberst

    Повідомлення:
    4.091
    Адреса:
    Україна
    Взаємно getImageEX4RE0QW (2).jpg
     
    obuch59, yaruk, Oprishok та 6 іншим подобається це.
  21. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    ти його не збивай, він ще мені не відповів. Консерватор, а татаро-монгольські українці в греції вони калмики чи японці???? Їх теж треба до ноги, чи хай поки ще живуть???:p:D:D:D:eek:o_Oo_Oo_O
     
  22. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    па вашаму камуняцька кацапськаму сюп. так зрозуміло?
     
    obuch59, Dietrich88, ASKOT1 та ще 1-му подобається це.
  23. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    чяво????
     
    гринго80 та ASKOT1 подобається це.
  24. vincenzo

    vincenzo Leutnant

    Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Зїсти 2-3 стейки то фігня, у мене є знайомий так він за раз зїда 2 "фіорентіни" а це кожна по 900-1200грам мнєса ото їдака блін а сам хyдий як граблі! Отакоєотавикажте!
     
    obuch59, Tayfun_U, Dietrich88 та 5 іншим подобається це.
  25. Старий Похабич

    Старий Похабич Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    зразу вспомнив прошлогодній виїзд))))