на вигляд гарне але так не робиться. треба написати що воно, як готувалось, що додавалась та таке інше
Панове, а ви у курсі що слово "кацап" у зворотньому читаєтьця як "пацак"?, то значить не зря я казав що усі пацаки(кацапи) мають цака носити і перед кожним козаком "ку" два рази робити!
zuppa di fungi то єсть річ ну очень вкусная! я давно вже не їв доброго грибного супу, або жарених грибів, а опеньки мариновані які курва добрі! з часником дрібнопосіченим, з оцтом|!
Готував чесно признаюся не я, готувала пічка, а процес- дуже просто, на протвені насипати сіль, і чекати поки розжаритьця так аби сіль почала тріскати, кладемо мнєсо, і чекаємо поки не почне диміти (трошки) як тіко задиміло перевертаємо, така само чекаємо 2-4 хвилини, і знімаємо мнєсо із протвеня. Спеції додаєм поки мнєсо не побіліло бо як побіліє перестає впитувати аромат і смак від спецій. У другому варіанті з цибулею простіше: на сковорідку(антипригарну) кладем шмат мнєса, солимо і спеціюємо поки не побіліло, потім як стане видно що треба перевертати, додаємо цибулю! От івесь рецепт
ти його не збивай, він ще мені не відповів. Консерватор, а татаро-монгольські українці в греції вони калмики чи японці???? Їх теж треба до ноги, чи хай поки ще живуть???
Зїсти 2-3 стейки то фігня, у мене є знайомий так він за раз зїда 2 "фіорентіни" а це кожна по 900-1200грам мнєса ото їдака блін а сам хyдий як граблі! Отакоєотавикажте!