До речі там дійсно дуже багато вихідців з україни,і дійсно на українській мові вони розмовляють добре,відповідно і розуміють її теж добре. Ми коли з ними в музей ходили,та коли хтось із них заговорив зі мною українською я і очі вилупив,тоді вони мені і пояснили що дуже багато в краї українців проживає.А породисті москалі української мови геть не розуміють,ти ж знаєш.
можна і так. головне щоб вони десь до початку червня накриті були і тоді врожай гарний. а якщо їх відразу до слойки пхати та кріп-петрушку туди то залишається тілько додати сіль та воду і у льох. і маєш собі огірки солені.
досить мені тут казочки розповідати. кацап він і є кацап. він в першу чергу ворог і його треба знищувати незважаючи на вік та стать. а те що мову розуміють це ще не про що не каже.
Я тобі казочки не розказую,я констатую факт.То чому ж ти не знищуєш ? Знищувати по клавіатурі ми всі вміємо Давай не будемо розводити полеміку знову.Я все одно придержуюсь думки що в усіх націй є свої нормальні люди,і є свої нелюди. От же ж знищувач Рембо
якби мені троха більш здоров'я то я б вже там був би. а от історія нам каже геть інше, вона, історія, каже що в кацапів нормальний то дуже рідкий випадок усі інші наволоч та патороч яких треба знищити. почитай що кацапня тут з 1918 року творила, як людей у кієві розстрілювала та катувала у китайці. мо зрозумієш нарешті що кацапів треба знищувати до ноги.
якщо такий піде то огірочкам капець з помядорчиками.Хотя одне нерозумію, їм що впадло машину в гараж загнати??????
а ти кацапів як вичисляеш? по состоянію душі чи по прізвищу? Може будемо спочатку тих у кого прізвище росєйське на гілляку???
+2 на окраїнах Карпат. Через дощ вершин гір не видно, але не здивуюся якщо там знову сніг випав. Ну а граду нема і то є добре.
кацапи навезні ще за совєтів. є троха Українців але мало. там ще легше відрізнити. якщо підтримував кацапів а тим більш зброю до рку узяв і пішов дамбабве створювати то під ніж
Оце був зайнявся експериментом як воно вийде смачніше чи на протвені чи на звичайній пательні з цибулею, мої поїхали жерти до Макдональдсу а мене залишили самого на хазяйстві так оце від нічого робити експерементую!