Питання непросте. Три молодші брати мого діда пішли в УПА - два загинули, один пропав безвісті. Дід був сімейний і тому в ліс не пішов, мобілізували до армії в листопаді 1944 під час однієї з облав. Дійшов до Ельби, коли повернувся, то за відмову написати заяву в колгосп підвісили на дерево за зв'язані назад руки... так провисів до ранку, стільки точно не знати бо коли відв'язали був без свідомості. Руки були вивернуті в плечових суглобах, так що до кінця життя не міг ні поїсти самостійно, ні штани при потребі зняти... До кінця життя жалів, що не пішов разом з братами.
Отож . В нас в центрі вже зашпари у більшості людей по кумуняцьким злодіянням пройшли , а от на заході ще люди пам"ятають . Я теж із дитинства ( коли гостював в Лодомерщині ) слухав від старих людей про комуняцькі злодіяння . Он в новинах кажуть що ЗСУ блокують базу ДУК Правий Сектор , замість того щоб разом воювати . Що воно робиться ?
ті, що ми їх батьків та дідів знайшли-вдячні нам, їх дім завжди для нас відкритий. До речі вони в арзгірі майже всі по українські розмовляють краще за тебе.
ляля. я б від такого не відмовився. але де гроші узяти на усі бажання? так що буду далі лямпи збирати.
добра ти ж Вождяка! Дімко вже стоїть тама,ану руш мені на допомогу(зонтікі щє є),ато сала не дам і з відсотками зачєкаю
тю. хто ж так огірки саде? огірки тре' розсадою саджати. тоді вони ростуть гарно і врожай добрий дають