Де я таке писав ? Я писав що негативно відносюся до обох таборів реконструкторів , бо пропагуєте катів . З кацапами все зрозуміло вони кати і не соромляться цього , а Ви чого пропогуєте їх цінності ? А чим руднєв від мотороли відрізняється ? Обоє кацапські зайди які припхалися до нас і несуть рузьке міръ . Ваше право вирішуйте на здоров"я . Просто Ви не хочете як і багато інших признатися собі що пропагуєте комунізм , і кацапстан і їх ідеологію своїми костюмованими дійствами . Не рядилися б у ті кацапські однострої не жерли б кашу і горілку на меморіалах ( пишу не про Вас за горілку і кашу ) . То може і святкували б те 9 травня як і всі люди , спокійно поминаючи полеглих , а не до цих пір збоєю лязкаєте хоч і кастрованою . Молодь і так давно вже показала що 2 світова їй до спини як мені війна 1812року . Та й мені 2 світова вже теж до одного місця , зара он війна йде справжня із тими чію ідеологію свідомо чи не свідомо ( гіркін теж був реконструктором ) Ви поширюєте ( дєди воєвалі , автопробег до Берліна і т.д. ) . Ось як кацапи святкують , починають з дитячих садків http://dagestan.er.ru/news/2015/4/2...mir-proshlo-v-detskom-sadu-kulinskogo-rajona/ А потім будуть з миром в очах нас вбивати і з піною коло рота доказувати що вони роблять це за мир .
Ліхтар стоїть поки ? Чи комплектуєш потроху ? Хочеться ж побачити його в роботі таки.Я думаю ти теж гориш бажанням його оживити.
та гроші скінчились поки що. бо і ліхтар і поїздка до Холодного Яру співпли. так що поки що нічого ще не робив з ним. хіба що знайшов в себе скло тоненьке щоб на передню дверцю поставити.
Я по перше комунізм не пропагую.Де Ви бачили що я це робив.Чи Ви зробили висновок по тому,що я вдягаюсь у форму РККА ? Так це ще раз повторюю історія.А про гіркіна так скажу,навіть не буду нічого приховувати.Ми бачили його на Даєш Київ,він теж був кулеметником,приходив в палатку до нас,за руку вітався.Якби ми знали хто він,то втопили б ще там на переправі суку таку. Чи Ви знову по гіркіну судите,що всі реконструктори сепаратисти,наволоч і т.д.,які пропагують невідомо які свої цінності ?
Аскоте , вибач якщо образив ( і вибачте всі інші реконструктори ркка які це читатимуть) . Але я вважаю що всі ці реконструкції взяті кацаською пропагандою собі на озброєння . І Ви всі проводячи ці реконструкції підіграєте тим пропагандонам , а вони в свою чергу впливають на маси і головне на дітей починаючи з дитсадків .
А у мене батьків батько воював за совєти а мамин батько за німців, потім до 54го сидів у таборі...і перед війною також не знаю скіко років...взагалі я про то узнав випадково вже за часу коли Україна стала незалежною, і зрозумів чому діди ніколи не спілкувалися, а дід Іван ніколи не розказував про війну, мама казали шо бачила одного разу нагороди але де вони ніхто незна...
Да все нормально В суперечках народжується істина До речі на даний час дуже дуже багато реконструкторів РККА воюють в лавах збройних сил України та в добровольчих батальонах,також багато волонтерять та допомагають відновлювати техніку. Нікому ми не підігруєм Це у кожного в душі його,пропаганда тут ні до чого.Нас старих собак вже не можна навчити новим фокусам.
За нагороди теж багато чув і від сторонніх і від родичів по жінчиній лінії , що ніхто їх не беріг і не цінив . В неї дід був офіцер до війни , попав полон десь в районі Умані , втік і далі рядовим аж до перемоги , його менший брат в 1944 призвали мав дві слави 2 і 3 ступеня та кучу різних медальок ( по словам мого тестя це був його дядько - був він хлопцем лихим та відважним ) . Відсидів 10 років за те що коли їхав в ешелоні із західного фронта на війну із японцями , то його офіцери послали на якійсь станції зміняти цукор на горілку чи продати той цукор і купити горілку , і попав на патруль . То тесть казав що він і решта хлопчаків батьківськими нагородами грали в гру щось накшталт чука . Кидали їх об стіну і якщо перевернеться на орла чи решку то забирали собі . А його дядько колись йшов на парад 9 травня в нагородах , а одна із сусідок йому жартома сказала що він як пацан ото обвішався тими медалями . Він недовго думаючи позривав всі ті нагороди і позажбурював їх хтозна куди , в його родині ото тільки й лишилися документи на нагороди . І бачу що зараз нагороди сильно полюбляють ті хто зовсім до війни ніякого відношення , прокурорські , менти , мнс , казлячество і т.д. вдягнуть свою форму обвішаються якимись відомчими відзнаками і ходять 9 травня . Їм діти квіти дарують думають що то ветерани , аж гидко дивитися .
щось усі притихли та припинили діспут. і я оце думаю. а мо мені знов розпочати про загарбників з рсча. гаяваспитаю. бо сумно якось мені стало, треба бузу вчинити
На жаль це так Справжніх бойових ветеранів (окопних з передка ) залишилось одиниці,і то ті,які були призвані в 43-44 роках.
Давай краще за нас , за жидів почнемо , га ? Щось давно не було чутно . Доречі був сьогодні біля сінагоги , таки файна в нас синагога і заборчик такий гарний із семисвічниками .
То може оголосіть середу Днем геополітичних суперечок на військову тематику та віщання про "загарбників" РСЧА?
справжні бойові ніколи не завішувалися медалями та орденами, визнавали тільки дійсно бойові нагороди!а в реконструкторах нема ідеологічних навантажень якщо їх там не шукати!ніхто ж не говорить зараз про , наприклад, Грюнвальдську битву в такому ракурсі
мені до тебе дуже далеко. от хто тут тролляка так це ти. та що про вас жидів балакати? з вас вшистко проку ніякого.
не дасть. діспут та обговорення будь якої теми він дозволив. він тільки срач заборонив. а як срачу нема то можна обговорювати спокійно любу тему тут.
Як то так ? Сам жеж хвалився кілька сторінок тому що в Бені працюєш замом по загальним питанням , а кажеш з жидів проку ніц нема ( щось ви темните пан К ) .