Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та як зроблю покажу. але незнаю коли воно буде.

ASKOT1 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Перехідник з micro USB (мама) на Type C 3.1 Стане в пригоді, якщо загубите або зламаєте рідний кабел...
      20 грн.
    2. Продам fpv дрон, повністю новий та робочий
      5000 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Особливість: 1. USB флеш-накопичувач, ємність 8 ГБ, який може зберігати файли. 2. Підключи та грай,...
      215 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Перехідник USB папа на Type-C мама Підходить як для кабелів айфона та Type-C Залізний Колір: білий К...
      30 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Лічильник Гейгера для контролю ядерної радіації та вимірювання рівня рентгенівського, гамма- та бета...
      2280 грн.
  3. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    А я нікуди не поспішаю:rolleyes: І тебе не підганяю.Коли зробиш,тоді і буде.

консерватор подобається це.
  4. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    от дякую тобі що не квапиш мене

ASKOT1 подобається це.
  5. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    Нема за що:D Як ти там казав ? Дякую то багато,а от маленька троячка в самий раз буде:D:D:D

yaruk, сеня73, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  6. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так я тобі троячку подарував. ну ту що ти мені був винен

Allex761 та ASKOT1 подобається це.
  7. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Де я таке писав ? Я писав що негативно відносюся до обох таборів реконструкторів , бо пропагуєте катів . З кацапами все зрозуміло вони кати і не соромляться цього , а Ви чого пропогуєте їх цінності ?
    А чим руднєв від мотороли відрізняється ? Обоє кацапські зайди які припхалися до нас і несуть рузьке міръ .
    Ваше право вирішуйте на здоров"я . Просто Ви не хочете як і багато інших признатися собі що пропагуєте комунізм , і кацапстан і їх ідеологію своїми костюмованими дійствами . Не рядилися б у ті кацапські однострої не жерли б кашу і горілку на меморіалах ( пишу не про Вас за горілку і кашу ) . То може і святкували б те 9 травня як і всі люди , спокійно поминаючи полеглих , а не до цих пір збоєю лязкаєте хоч і кастрованою .
    Молодь і так давно вже показала що 2 світова їй до спини як мені війна 1812року . Та й мені 2 світова вже теж до одного місця , зара он війна йде справжня із тими чію ідеологію свідомо чи не свідомо ( гіркін теж був реконструктором ) Ви поширюєте ( дєди воєвалі , автопробег до Берліна і т.д. ) . Ось як кацапи святкують , починають з дитячих садків http://dagestan.er.ru/news/2015/4/2...mir-proshlo-v-detskom-sadu-kulinskogo-rajona/
    А потім будуть з миром в очах нас вбивати і з піною коло рота доказувати що вони роблять це за мир .

Tayfun_U та Efor подобається це.
  8. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    :D:D:D Ліхтар стоїть поки ? Чи комплектуєш потроху ? Хочеться ж побачити його в роботі таки.Я думаю ти теж гориш бажанням його оживити.

гринго80 та консерватор подобається це.
  9. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та гроші скінчились поки що. бо і ліхтар і поїздка до Холодного Яру співпли. так що поки що нічого ще не робив з ним. хіба що знайшов в себе скло тоненьке щоб на передню дверцю поставити.

ASKOT1 подобається це.
  10. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    Я по перше комунізм не пропагую.Де Ви бачили що я це робив.Чи Ви зробили висновок по тому,що я вдягаюсь у форму РККА ?
    Так це ще раз повторюю історія.А про гіркіна так скажу,навіть не буду нічого приховувати.Ми бачили його на Даєш Київ,він теж був кулеметником,приходив в палатку до нас,за руку вітався.Якби ми знали хто він,то втопили б ще там на переправі суку таку.
    Чи Ви знову по гіркіну судите,що всі реконструктори сепаратисти,наволоч і т.д.,які пропагують невідомо які свої цінності ?

vincenzo, Скажений колгоспник та Alex Faa подобається це.
  11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Аскоте , вибач якщо образив ( і вибачте всі інші реконструктори ркка які це читатимуть) . Але я вважаю що всі ці реконструкції взяті кацаською пропагандою собі на озброєння . І Ви всі проводячи ці реконструкції підіграєте тим пропагандонам , а вони в свою чергу впливають на маси і головне на дітей починаючи з дитсадків .

Tayfun_U та ASKOT1 подобається це.
  12. vincenzo

vincenzo Leutnant

Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    А у мене батьків батько воював за совєти а мамин батько за німців, потім до 54го сидів у таборі...і перед війною також не знаю скіко років...взагалі я про то узнав випадково вже за часу коли Україна стала незалежною, і зрозумів чому діди ніколи не спілкувалися, а дід Іван ніколи не розказував про війну, мама казали шо бачила одного разу нагороди але де вони ніхто незна...

гринго80, obuch59, Alex Faa та 2 іншим подобається це.
  13. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    Да все нормально:beer: В суперечках народжується істина:smile_8: До речі на даний час дуже дуже багато реконструкторів РККА воюють в лавах збройних сил України та в добровольчих батальонах,також багато волонтерять та допомагають відновлювати техніку.
    Нікому ми не підігруєм :smile_9: Це у кожного в душі його,пропаганда тут ні до чого.Нас старих собак вже не можна навчити новим фокусам.:smile_6:

SOTNIC, гринго80, Allex761 та 3 іншим подобається це.
  14. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    За нагороди теж багато чув і від сторонніх і від родичів по жінчиній лінії , що ніхто їх не беріг і не цінив . В неї дід був офіцер до війни , попав полон десь в районі Умані , втік і далі рядовим аж до перемоги , його менший брат в 1944 призвали мав дві слави 2 і 3 ступеня та кучу різних медальок ( по словам мого тестя це був його дядько - був він хлопцем лихим та відважним ) . Відсидів 10 років за те що коли їхав в ешелоні із західного фронта на війну із японцями , то його офіцери послали на якійсь станції зміняти цукор на горілку чи продати той цукор і купити горілку , і попав на патруль . То тесть казав що він і решта хлопчаків батьківськими нагородами грали в гру щось накшталт чука . Кидали їх об стіну і якщо перевернеться на орла чи решку то забирали собі . А його дядько колись йшов на парад 9 травня в нагородах , а одна із сусідок йому жартома сказала що він як пацан ото обвішався тими медалями . Він недовго думаючи позривав всі ті нагороди і позажбурював їх хтозна куди , в його родині ото тільки й лишилися документи на нагороди .
    І бачу що зараз нагороди сильно полюбляють ті хто зовсім до війни ніякого відношення , прокурорські , менти , мнс , казлячество і т.д. вдягнуть свою форму обвішаються якимись відомчими відзнаками і ходять 9 травня . Їм діти квіти дарують думають що то ветерани , аж гидко дивитися .

Tayfun_U, гринго80, vincenzo та ще 1-му подобається це.
  15. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    щось усі притихли та припинили діспут. і я оце думаю. а мо мені знов розпочати про загарбників з рсча. гаяваспитаю. бо сумно якось мені стало, треба бузу вчинити

obuch59 та casio подобається це.
  16. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    На жаль це так:( Справжніх бойових ветеранів (окопних з передка ) залишилось одиниці,і то ті,які були призвані в 43-44 роках.

yaruk, гринго80, Allex761 та 2 іншим подобається це.
  17. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    :p:p:p:p:p:p Провокатор-троляка.:D

vincenzo, Volocuga та Скажений колгоспник подобається це.
  18. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Давай краще за нас , за жидів почнемо , га ? Щось давно не було чутно . Доречі був сьогодні біля сінагоги , таки файна в нас синагога і заборчик такий гарний із семисвічниками :D.

сеня73, Allex761, vincenzo та ще 1-му подобається це.
  19. Скажений колгоспник

Скажений колгоспник Hauptmann

Повідомлення:
    2.447
    Адреса:
    Україна
    То може оголосіть середу Днем геополітичних суперечок на військову тематику та віщання про "загарбників" РСЧА?

vincenzo, Alex Faa та ASKOT1 подобається це.
  20. obuch59

obuch59 General-major

Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    я попхався на вулицю,може когось зловлю:D бо дуже борьщя хочу:)

Tayfun_U, SOTNIC, сеня73 та 3 іншим подобається це.
  21. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    справжні бойові ніколи не завішувалися медалями та орденами, визнавали тільки дійсно бойові нагороди!а в реконструкторах нема ідеологічних навантажень якщо їх там не шукати!ніхто ж не говорить зараз про , наприклад, Грюнвальдську битву в такому ракурсі

ASKOT1 подобається це.
  22. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Ось повернеться пан Кібермайстер , він нам дасть o_O диспутів :D.

ASKOT1, гринго80, Allex761 та 2 іншим подобається це.
  23. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    мені до тебе дуже далеко. от хто тут тролляка так це ти.
    та що про вас жидів балакати? з вас вшистко проку ніякого.

ASKOT1 подобається це.
  24. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    То це тепер так називається ? Чіплятися до молодиць і казати що хочу борща аж щелепи зводить :D

Останнє редагування: 29 кві 2015
    SOTNIC, ASKOT1, сеня73 та 6 іншим подобається це.
  25. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    не дасть. діспут та обговорення будь якої теми він дозволив. він тільки срач заборонив. а як срачу нема то можна обговорювати спокійно любу тему тут.

ASKOT1, vincenzo та obuch59 подобається це.
  26. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Як то так :eek: ? Сам жеж хвалився кілька сторінок тому що в Бені працюєш замом по загальним питанням , а кажеш з жидів проку ніц нема ( щось ви темните пан К ) .

ASKOT1 подобається це.