Завжди згадую, коли їхали з Криму то в Мелітополі купляли дині - смачні....! То не середньоазіатські,але дуже-дуже.....
Я більше по кавунам.Закинеш його в кастрюлю з холодною водою,він охолоне,а потім навпіл розріжеш,і ложкою.... а він такий свіженький,холодний.....
тю. я як кортить то беру папірці мальовані та торбинку та і пхаю собі до ринку, і ніякої мороки. чув. а нащо ти гарбузи саджав? ну захтів каші то пішов посватався отримав гарбуза і маєш собі каші. отоб я за мисок каші собі голову морочив.
Вітаю ! На вулиці тепло , але похмуро з проясненням, був невеличкий дощик . Я раніше якось лояльно відносився до реконструкторів . Ну так здорові дядьки змалилися і бігають із кастрованою зброєю і вдягнуті в потворну комуняцьку форму , а інша група таких же реконструкторів вдягнута у начебто і нормальну форму але теж ворожу . І геть не задумуються яку вони несуть інформації , для підростаючого покоління , он і Скаженний Колгоспник вже виряжається в камуністичну форму . Через років 50 будуть реконструктори ЛНР і ДНР і шо то теж буде вивчення історії ? Кляті комуняки зробили Україні більше горя ніж всі інші завойовники , ось таке собі відео про голод починаючи з 1921 і до 1947 А ви пане Аскот носите ті камуняцькі лахи ще й Колгоспника прилучаєте до цього неподобства .
Пізно мені вже свататись І сильно ж я собі голову морочив..... посадив 4 кущики гарбузів на кашу..... 5 хвилин роботи.... я ж не такий лінивий як ти
А як жеж з тим фактом що німаки випускали з Уманьської ями українців за якими приїздили родичі , га ? Досить вже тих кацапів вибілювати , гірших за них ніц нема на всій планеті .
В мене дід та прадіди ходили в такій формі,воювали з фашистами,мали нагороди..... Ви що,хочете сказати що наші діди та прадіди ( я впевнений що майже в кожного в сім"ї ) були катами та завойовниками ??? Скажіть,у Вас дід чи прадід воював ?
Ше один який американців боїться , і дома камуняцькі лахи тримає . Кіко українців вбили американці чи заморили голодом чи вислали на Аляску , га ?
Зверніть увагу, що там поряд реклама білоруських продавців. Мабуть, у кожній країні відображається різна реклама. А я вніс грошей на форумний рахунок та зовсім її відключив. Відпускали, було діло. І моя бабця восени 41-го ходила до Ями шукати діда (земля їм обом пухом). Тільки відпускали українців не від великої любові та поваги, а тому, що ту кількість полонених елементарно не було чим годувати, де тримати і ким охороняти. У 42-му ці проблеми вирішили, і вже нікого не відпускали, а навпаки, саджали у вагони, і відправляли на роботи. Двоюрідна бабця (і їй земля пухом) теж була. І згадки в неї про те були зовсім невеселі.
Згідний з Вами в мене два діда воївали, мають нагороди! а бабціні родичі вивезені до Німеччини на роботи і також не по своїй волі! а факти гуманного ставлення можна знайти з усіх сторон - та це ні робить агресорів кращими!
Та й щодо німаків читайте Гітлера! його плани щодо українців явно не для нашого процвітання!І факти що нас використовували по різному в своїх інтересах то Абвер, то Вермахт, тоСС ні про що не говорить!
херня то все. над тими висловами спочатку кацапи гарно попрацювали спочатку. але питання в іншому. чому кацапи не розкривають архіви по другій світовій? мо через те що дуже багато злочинів вони нароблил а звернули на німаків. га?
Дякую. Коли гроші закінчаться - я обов"язково погрюкаю тобі в переписки. Бо я торгую дуже рідко, то і не використовую їх для підняття тем та іншого.
та я можу і речами прийняти. кулеметами наприкляд. вони вшистко там в тебе ржавіють без діла а я на горище одного поставлю у вікно а ніший на стінку повісю, а третьйого заховаю про всяк випадок.
можливо й так! Просто на мій погляд, треба вже перестати казати хто гірший, чи хто ще гірший! Сини України воювали і з того і з іншого боку, були й ті хто воював проти всіх! це все сини України! Честь їм і слава!більшість попала в любу армію не по своїй волі - це теж треба пам"ятати!