Тю, ви нібито не читали расєйських казок, як там запускали стріли куди попало. "И исчезла за лесами стрела Вовки-дурака" )(
Воно так, безумовно. Враховуючи кількість невдалих запусків останнім часом, на падаючі російські ракети всі вже давно перестали звертати увагу (окрім тих, кому слід). Але ж тут "знамя, скрєпи, дата". Я привів те повідомлення більше як ілюстрацію діяльності та нелегкої долі расєянських пропагандонів. Загалом, приймаючи до уваги, що вчора ввечері вони писали зовсім інше, у байку з "відправили раніше" не вірять навіть звичні до всього расєянські споживачі. Ель Мюрід: http://el-murid.livejournal.com/2354556.html
доброго дня всім!Львів+8,дищ.вітер-мацкаль.помірний.<Ну не знат.мої-виховані.а голосові команди-краще собак знають.навіть якщо покарані то знають за шо,і нігде не мстять.>))))))
Ото ви не праві.ми вчимо їстивні<на юшку шоб грибну,мачку на вечерю.>,алє тре знат і гидоту<і не тіки торчкову>,щоб біди собі та рідним не зробить.<бо навіть гуляючи в лісі люди беруть до рук ріжні рослини,гриби і т.д.деякі з них-смертельні<0.1мг>,альбо просто отруйні.хоч в нас і не джунглі.>
А ось і я. Доброго дня всім Так,погода в нас чудова,світить сонечко,вітру нема,але хмари ходять,прогноз передавав дощ,але побачимо (хотілося щоб пройшов таки). Вранці встав,попив чайку,викурив цигарочку і пішов на город (на полі),посадив 59 кущів гарбузів(кормових).... прийшов додому.... посадив біля хати по картоплі ще 4 кущі гарбузів на кашу,і 16 кущів звичайних(на насіння)...... потім посадив кукурудзу..... потім квасолю.... потім кавунів грядочку таку чималу (три сорта)...... От зайшов в хату..... підсмащив три маленьких шматочка САЛА....три яечка.... сиджу перед компом.... Вам кнопаю.... якось так одним словом....
Всем здрасьте! Вот проснулся и залез в охфис. Вчера соседу скважину запускали, а потом воду замачивали.Походу работать будет долго.... Замочили очень качественно.
Гэта што такое на хвошиздско-жидобандеровском сайце ?! Як загадаеце разумець ???? Хто гэта зрабіў ?! Куды глядзіць обсчественность? Гаяваспитаю!!!
До речі обіцяв мені один дядько в цьому році розсади тютюну вже готової дати(бо щось в минулому році не зрослось) Якщо дасть,спробую висадити,є ще вільний клаптик край городу.Потім сходжу на консультацію до діда свого двоюрідного,він його раніше постійно вирощував,все знає,як правильно пасинкувати,коли,як правильно сушити,в яких пропорціях змішувати і т.д.В нього є і машинерія спеціальна для подрібнення (планую віджати),і ступа там ще якась щоб товкти (теж в планах віджати)..... Але якщо розсади не добуду,то на наступний рік вже сам по інтернету куплю (дивився,можна придбати,сортів море просто,але і не дешево).Висаджу десь на початку березня в коробок в літній кухні (на розсаду),а потім як підросте - висаджу в грунт.
А це треба в адміна запитати. В Артема. Реклама тільки через нього йде я думаю.А може то КонЦерватор торгує ?
тю. ліпше кавунівки наварити альбо сік начавити а ще ліпше і того і іншого. там тілько сорти різні та умови вирощування і все.