а я ніколи не перегинаю як ти кажеш, я правду кажу. що червоні нам принесли доброго? від нісаків асло баділі? а яка нам різниця була? що одні окупанти що другі. та ще і і мобілізацію провели та необучених та беззбройних у бій кидали. і якби таварісч сіржант не телебаченні не всерався цеґлою що до чорносвиточників то все було і можу натикати його рилом у те місце де поклали отаких беззбройних недалеко коло нас. і кацапня грабувала ще більш ніж німаки. бо кацапня нічого не вміє крім вотку жерти та грабувати та гвалтувати. то на холєру такі аслабадітілі всрались тут? до речі баварське пиво набагато смачніше за жігульйовськає
Я залишу свої коментарі при собі..... Ти думаєш було б краще якби на Україні хазяйнували німці ? То ти геть сказився напевно Німців цікавила тільки територія,а не "благосостояние" людей.Не було б ні дідів твоїх,ні батьків,тебе б на даний момент не було би взагалі,і не сидів би ти тут на форумі,та не кнопав би Наче і людина доросла.... Консерваторе Консерваторе....
німаки принаймні воювали чесно та і багато хто з їх генералітета вважав небізпідставно що треба Україну вважати союзницькою державою. ми б разом з німаками ще у 41 узяли б мацкву і зробили на тому місті лосяче пасовисько а на початку 42 знищили б кацапію а тих кацапів що залишились загнали б у стійло. і не мали б такого клопоту як маємо зараз. ти ще мазепу зрадником назви бо той разом зі шведами спробував скинути кацапське ярмо
а що дали совєти нам крім голодоморів, катувань, вбивств та грабунків? чи вони переймались благосастайаніям людей?
Але це зовсім не заважало їм посадити Бандеру в концтабір та морити українців у тій же Уманській ямі. Якщо ти віриш у хороших нацистів то, може, у хороших рашистів теж віриш?
я ж казав що усі ніч попереду Жили себе люди. В Польше жили. Кое-кто хотел независимого украинского государства, кое-кто был вполне доволен жизнью. Пахали, сеяли, торговали, кормили, поили, учились и учили — в общем жили и работали. Ссорились, бывало. Даже стреляли друг в друга по политическим, экономическим и уголовным мотивам. Но жили — лучше ли, хуже ли… А рядышком существовали для государства — одно красно-коричневое, второе — коричнево-черное. И вот в 1939 году эти две страны решили поделить третью — ту самую, где жили не тужили. И поделили. Пришли, отобрали собственность… Кого сослали, кого посадили, кого расстреляли. Землю отобрали, погнали народ в колхозы. Отобрали мастерские, фабрики, кафе и рестораны. И мельницы отобрали вместе с амбарами. Убивали не стесняясь, гнали в сибирское рабство хихикая. Цвет офицерства прикончили выстрелами в затылок. В общем, освободители. Потом красно-коричневые и коричнево-черные сцепились между собой, а те, кого они убивали и делили, по возможности их убивали. Вот, не хотели они жить под красно-коричневыми и под коричнево-черными. Их убивали в ответ, и к 60-м годам извели совсем. Вот я и думаю, кого они предали? Нет, почему красно-коричневые и их потомки этих ребят ненавидят, я понимаю. А вот кого они предали — хоть убей — не понимаю. Если бы ко мне пришли в дом, убили моих близких, отобрали мою землю, мое имущество — я бы тоже пришлых зубами грыз. И это было бы правильно.
бо совєти тоді були та і зараз ще нащадки совєтів не усі вирізані то так і погано. я не кажу що німаки хАроші, я кажу що німаки проти совєтів були ліпші. і якщо ти уважно читав пости вище для мене що одні що інші окупанти і ніякої різниці між ними нема, є знак рівняння.
Вітаю! +8 і пішов прогнозований п.Борсуком дощ, скоріш би почалась друга декада травня з справжнім теплом. Може треба % платити не Вождю а п.Борсуку, щоб частіше гарна погода була П.С. щодо ДСВ підтримую Консерватора- і ті і ті були окупантами на нашій землі.
Щодо німців і російсько-совєтських окупантів. Різниця між ними в тому, що німців здатні якщо не повністю побороти "імперську хворобу" (самі чи активній "інших") то хоча би стримати свої завойовницькі амбіції і переключитись на щось інше. А от північно-східні гості завжди мріють тільки про "великую и неделимую". Навіть будучи громадянами інших країн їх менталітет не міняється. Їм не важливо куди йти воювати в загарбницькі походи - на захід, схід чи південь. Воістину нащадки моголів виконують наказ предків - "до останнього моря".
Доброго ранку друже.Мабудь формула -вид моря до моря -иснуэ з часив Риму,а може й ранише.Свит миняэться-Империи розпадаються,а ось имперськи замашки лишаються.