в броварах жиє, а де саме біс його знає. я в неї не був і не хочу, але якщо заскочити до тебе то звісно погоджусь на її запрошення та і припхаюсь, привітаюсь. я чемна та вихована людина а не те що ти та попхаюсь до тебе, яйці тобі у двері затискати. щоб порядок був а нє то шо січас.
Ось тут можна дізнатись куди за танками треба рвати кігті http://www.prikol.ru/2011/04/09/iskusstvennye-rify-so-vsego-mira-27-foto/
В Броварах кажеш.А ти запитував в неї портібен ти їй чи ні в якості гостя ? А "яйці тобі у двері затискати" - в тебе ще затискалка не виросла,та і не виросте вже мабуть,бо старий ти вже і неповороткий
тю. то далеко. ліпше узяти трейлер та кран та поїхати у кубіньку чи кубаньку. хрін тих кацапів розберещ, там танковий музей. це десь коло мацквабаду. а так як усі кацапи товчуться в нас на сході то там нема кому охороняти. береш що сподобалось вантажиш та їдеш додому. можна ще насрати їм під двері. а поліцаї не зупинять бо сцикливі. в них оно вже кадирівці документи вже у мацквабаді перевіряють
потрібен ще і як, вона вже разів скілько звала але в мене бажання нема до неї їхати та слухати її нудні розмови. а затискалка вирісла. так що не переймайся, тебе закатую, сало усе зїм, самоварі та казанки потовчу та обмалюю матюками. я нічого не забув сплюндрувати чи в тебе ще щось цінне та коштовне є. гаяваспитаю
Короткувате то нічого.Під обмотки або в чоботи в самий раз. Головне щоб наколінники на галіХве співпадали з твоїми колінами.
а ти ззаду клин попроси щоб вшили з синьої чи червоної тканини. воно все єдно не видно який він та і гамнастйоркаю прикрито буде. я розумію що то однострій і всьо повино бути строго тому і не пропаную зробити клина з якоїсь квітчастої тканини.
відпоров та перешив. що там такого. а ліпше переробити у додаткові кішені на боках щоб цигарки та інші речі носити.