а у москаликів гарненько рвонуло!!! http://ru.tsn.ua/foto/v-seti-poyavi...ogo-vzryva-na-rostovskom-poligone-422923.html
Мосінки просто сперті одна до одної, чи скручені? Хороша ідея, треба собі зробити, от хлопцям сподобається такий антураж!
Не маю Вам що сказати бо все на рівні пліток . Та і я ж в них ксіви не питаю і доступу до Дусі не маю , а взагалі чужих у нас завжди було повно ( ну в смислє данєцкіх ) - одначе справа в тім що тікають дуже багато в Бердянськ . В Бердянську працює сестра моєї невістки в сфері освіти , так та розповідала що дуже багато переводяться вчитись з Маріуполя й переїздять разом з родинами . А от хто таки "прилиняв" до Запоріжжя- так це чергова порція циганви чи може якісь греко-румуни ( не плутати з греко-римлянами ) , мені здається наче ринки та магазини вже без них і функціонувати скоро не зможуть . Сьогодні був у справах у Кушугумі й пересвідчився в тому що житло скуповується інтенсивно та за цінами 400-1200 тисяч і навіть вище за звичайний одноповерховий житловий будинок ( для прикладу в минулому році таке саме житло можна було знайти в межах 100-300 тисяч гривнів . Машини з покупцями майоріють по всих приміських та селищних дорогах і номери донецькі та луганські з темнолицими цигано-незрозумілими козаками .
Не слухайте таких порад , я залив окропом комп'ютера ( як порадив мені друг Консерватор аби пил сплив догори ) от він розкис і вибухнув після увімкнення . Тепер кнопаю з онуччиного ноутбука й нап'ялив двоє окулярів бо екран малесенький .
Та ми бачимо що все добре зранку , он дядько навіть пібвестись на ноги не зміг - так і фоторгафує собі селфі ( так мої малі кажуть коли самі себе фотографують ) на згадку про подію лежачи . Мабуть таки гарний спотикач був звечора . Ото пропан і скінчився бо доки всіх неходячих позбирали лісом - геть скінчилось пальне у фурі .
Мацкалi зовсiм скрэпи розгубили.. Дружина "застукала" свого чоловіка з коханкою під час орального сексу. Розлютившись, вона вдарила спокусницю, а та злякавшись, відкусила чоловікові статевий орган. Спільний перегляд фільму закінчився для сім'ї з Підмосков'я кривавою трагедією. Коли дружина заснула, її чоловік і найкраща подруга зайнялися оральним сексом. Прокинувшись від гучних зітхань, жінка розлютилася і зі всієї сили вдарила спокусницю торшером по голові. Не очікуючи такого, коханка зціпила зуби і відкусила чоловікові статевий орган. Горе-коханців, обох без свідомості, доставили в лікарню. Чоловіка в урологію, а коханку у травматологію. Найсумніше ця драма закінчилася для зрадженої дружини. Вона не тільки втратила чоловіка і кращу подругу, але ще і проведе два роки за ґратами. Нагадаємо, нещодавно уродженець Туреччини, який проживає в Німеччині, звернувся в поліцію з проханням захистити його від дружини, яка, як він вважає, схиблена на сексі. Чоловік попросив поліцейських дозволити йому залишитися переночувати у відділку. Німець зізнався, що рятується від наполегливої дружини в окремій кімнаті. За словами чоловіка, протягом чотирьох років він спить окремо від дружини на дивані. Більше читайте тут: http://tsn.ua/tsikavinki/zastukana-...eksu-kohanka-vidgrizla-cholovikovi-chlen.html
неправільно ти дьядья хвйодар булькін брод© робиш. в тебе сало тонюсінькими шматочками настругане та його дуже мало, а хліба стілько відрізав наче ніколи його небачив і він коштує грубі гроші.
ГАД!!!! ТИ ЩО З МОСЬКАМИ РОБИШ?! АНУ ШВИДКО ЇХ МЕНІ ВІДПРАВЛЯЙ. Я ЇХ ЗМАЩУ, ПОЧИЩУ ТА НА СТІНКУ ПОВІСЮ. І БУДУТЬ ВОНИ МЕНЕ РАДУВАТИ
погано що цивільних не зачепило. от якби хочаб пару багатоповерхівок гепнулось з усіма кацапами то було б ще гарніше
Мосінки в різному стані є, не всі ж реставрувати, звісно на триногу можна використати дуже втомлені, так що все з користю а так би дурно валялися.