Я вважав, що то вода чи березовий сік. Бо не міг подумати, що хтось здогадається тримати варення в пластиковій тарі. То ж перевід продукту та отруєння організму хімічними речовинами, яке варення вимиває з непристосованої тари. ТАРА - ТІЛЬКИ СКЛО!
Гарний, цілющий напій! краще такий ніж магазиновий! і чого з того приколюватися? Не повірю, що всі трєзвєннікі-язвєннікі
от коли буде на даху багажник а з заду причеп щоб усе розмістити тоді і буде у склі а поки що у скрутних умовах недостатку житевого простору і у плястіку нормально. тим більш що ніхто на ранок не почував себе погано. отакоєот
та ні чого не заховаєсвітлина як доказ а гарна маскіровка варення вийшла і то щє пан К про заначкі накнопав на 5 світлині праворуч в куту валізка виглядає(запаси варення)
Зараз як побачить Консерватор,то сразу напише що за таку триногу нас треба за клунею розстріляти.....То хіба сила ? Я підозрюю що в пана Бека тринога з МГарів є Треба в нього запитати буде.
Цікаво те,що рясно цвіте сорт пам'яті Шевченка,а донецький білий і жовтий цей рік слабо.Сєпари однім словом.
Нічого страшного.Миска більше всього теж післявоєнна.По типу отаких https://reibert.info/threads/aljuminievye-tarelki-mo-sssr-sklad-nedorogo.445356/ Я при нагоді взяв у Гени пару штук.Ти знаєш,такої товщини алюмінія я на мисках не бачив ні разу.Реально миски будуть служити 100 років,а то і більше. Чудові миски
Дякую.Слухай,мені телефонував Старий,сказав що йому зателефонували і повідомили що Тараща під великим питанням повисла наразі Чи то я не так може щось зрозумів..... Зателефонуй там своїм,взнай докладніше якщо можеш.