вітаю панство. вчора зовсім забув. ось пане Бек спеціяльно для вас зробив світлину гриба які у Чигирині ростуть. а смачнючі які, а які гарні мультікі після нього. куди там отим вашим мухаморям.
Доброго дня всім. Дядько Буч,а на третій світлині у таборі то хто за палаткою нишком сало їсть?Чи може то пан К. рахує відсотки?
Побілку не змиє.Після того,як я побілив дерева,в нас на наступний день лило як з відра добу майже,і нічого,не змило.Розчин просто потрібно робити нормальний,не жаліти вапна
Не добавляв До речі зараз є якась фарба для побілки дерев http://td-leto.com.ua/catalogue/sredstva_zashiti/kraska-dlia-pobelki В мене сусідка користується. Побілила,років три вже стоять наче вчора побілені. Але я чомусь не довіряю тим фарбам.
та фігня то всьо. оно водомульсійонкою© пофарбував і всьо чотко, можна емалью теж. і красиво і тримається довго
То так звана „мічуринка“ ,я водоемульсіонкою з купоросом проходжусь вже другий рік, «полет нормальный»
небуду. мені природне подобається а не коли побілено. в нас довбні з жеку на вулиці коли білили дерева то побілили здоровену гілку яка від тополі відчахнулась та впала. стоїть вертікально тримаючись за дроти та гілки сусіднього дерева. і замість того щоб прибрати поки вона дроти непообривали та не прибила когось вони її побілили.
Ти просто лінивийНасправді ж побілка дезінфікуючими розчинами, зокрема, вапном, допомагає знищити шкідників, які заховалися на зиму в щілинах кори. Крім того, білий колір відбиває яскраве сонячне світло в лютому–березні. Це запобігає нагріванню і розтріскуванню кори.
білять не для краси, а щоб вс яка комашня не лізла, я взагалі під зиму білю, щоб кора не попеклась від сонячних променів
Стіл має якийсь незавершений вигляд. Без варення... Чи ви крокуєте в ногу з часом, тільки гриби, тільки хардкор?