а хто винен в тім що в коваля зайвого ножа немає. гаяваспитаю тут тілько є два виходи. альбо зробити ніж в хату альбо їсти яблука бо там є залізо, а воно від склерозу кажуть допомагає
Та ніхвіга.з беником в мене розмова кортка.за клуню.Івідсотки беник мені віддає.А банкЪ мій Х(Г)олдндіії.то є наша територія.Так шо пане КАСІО ви*попали* не тіко на *олівці*.а ще і на дуже грубі відсотки.Для початку ви відсотки пану К%.він бені.беня мені.Іпотім буде саме цікаве.МАЛОВАТО БУДЕ.
малось на увазі нирки. то щоб він зрозумів про що йдеться мова то я і написав на їхньому слену. погодьтесь що в наш час велика розкіш мати дві нирки коли не сплачені відсотки.
Це не Хрущов Микита бува в молодості ? Тілько хтось йому чуба приліпив та під носом вугілинку поклав - видно напився до безтями й хтось пожартував .
Різниця велика - коли би то моцкальський співак співав - то софпадєніє , коли український - то пророцтво й знову почнуть в усьому звинувачувати фвошиздів та бандьорівців . Отакаяотрізниця Вам .
та чи нам вперше? най хоч обісруться від лютої ненависті ті кацапи аби тілько більше їх там згоріло живцем
Вчера сосед с одним бывшим судьёй разговаривал. Вопщем тема такая: Вроде как Мариупольским высокопоставленным ментам, судьям и прокурорам дали предписание потихоньку линять в ваш город, вместе со служебной документацией и прочими причиндалами! Меня интересует насколько это соответствует действительности?
Доброї ночі всім Як тут у Вас справи ? Дуже давно і безрезультатно полював за емальованою ложкою,ніхто її толком не бачив,хіба що тільки на декількох фотографіях.Ходить версія,що такі ложки якийсь період видавали разом з круглими залізними емальованими казанками. І от я її таки вполював,і вони таки насправді існували Справжня зелена емаль. Отакоєотавикажете (с).
ось на останок ще трошки. це всьо. побажання та похвала приймається тут. номери ТН з грошовими переказами та подарунками у приват. отакоєот
Доброго ранку! На подвір'ї +10 , так тихо що аж ні один листок не колихне. Тільки горобці цвірінчать , бо скоти сплять.
Вітаю! +10 жари. пане Консерваторе дуже гарні світлини. а на останньому фото цікаво що фотограф хотів побачити в об"єктив і де сама знимка?