ліпше звичайно гаряченькою, відмивається ліпше. можна і в ночвах але не на ніч а доби на три, щоб все ліпше просякло та грязюка сама повідпадала
Дякую , друже ! В суботу так і спробую . Бо дуже вже хитрі усілякі радники - то на протяг випхати аби видувало , то пилосмоком там шарудіти шоби засосало всі програми та мегабайти ...
Поки пан К% давили хропака під дубом з *патлатим*.ми чесною кумпанією сиділи за столом.кружляли чарчиноюсьорбали дуже смачний кулешик.ще мнєсо їли.пива не бульо.Аякі пісні гарні слухали.і самі співали. І ПИЛЬНУВАЛИ.Ніц мінерального.тьху аморального НЄ бульо.
Я на укртелекоме купола сносил.. Могу сказать одно- ...ляди. Редиски. Проморочили месяц мне яйца, жена бегала туда 4 раза.... Ну ничего. Я им отомщу. Уже и план созрел. Будут тянуть новую линию для нета, после чего пошлю кобыле в трещину. Сегодня заказал оптоволокно.
і намагались перегорланити усілок. що відверто кажучи вдало виходило бо перелякали усіх кабанів які паслися неподалік під дубами, та к що бідні вепри позалазили на дерева але деякі дуби невитримали такого та поломились. доказ того є на світлині де є поламаний майже метр завтовшкидуб
Ось і відео <iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=229383169&id=171099444&hash=e13348abe06c5737&hd=1 Звиняйте за якість
Прекрасно провели час, щиро радий за Вас! А з Шкляром покищо мрію сфотогравуватися та поспілкуватися... Між іншим, ви не вкурсі чи є в нього якісь нові роботи після Марусі.
та я затупив зробити світлину з ним. вдалось в знаки другий день насичиної програми. ну та то нічого, на наступний рік сподіваюсь що теж траплю та тоді зроблю. ну якщо знов не розгублюсь чи не затуплю. а що до творів то відверто кажучи незнаю, все відбувалось трохи зненацька.
Невірна відповідь.Краще пригодитись.козаки ніколи і нікому НЕ служили.було .що з безгрошівя наймались комусь пику натовкти.Але це вже був маленький гешефт.і копійчину на чарчину.та шмат мнєса.І по пи...ку надавати.мязи розімяти.
Проста сохран прыемны, хачу прадаць за пабольш грошай, адпаведна, праводжу перадпродажную падрыхтоўку з мэтай хуткага ўзбагачэння
І кому сусіде Ви ото гірше зробили , га ? Ну не пустять мене в Ізраіль і кому гірше ? Так би було в Украіні одним жидом менше , а тепер мусиш мене терпіти . Те що я винен примат-банку це я й так знаю . Я колись там працював і не при звільненні не здав шарикову ручку і олівець - то з 2004 року відсотки набігли такі шо можна Люксембург купити .
І кому сусіде Ви ото гірше зробили , га ? Ну не пустять мене в Ізраіль і кому гірше ? Так би було в Украіні одним жидом менше , а тепер мусиш мене терпіти . Те що я винен примат-банку це я й так знаю . Я колись там працював і не при звільненні не здав шарикову ручку і олівець - то з 2004 року відсотки набігли такі шо можна Люксембург купити . І саме головне Беня то твоі обіцянки даремно виконувати не буде . Будеш до кінця життя йому винен , по суботам будеш самоварю і цигарки запалюват та воду вмикати .
от продасиш квартиру, батьківську хату та свою поцку© тоді може і вистаче розрахуватись. тим більш що в тебе їх дві.