Ну вас усіх, пайду таксама ў халадзільнік, сала адрэжу. А бо сёння я як ніколі настроіўся ня жэрці пасля 18.00 ....
Сепульки - то латентні сепаратисти , котрі знаходяться в інкубаційному стані в певних місцях мегаполісів . Ті , котрі вже мають вилупитись розповсюджуються по всій лугандонії , потрапляти туди вкрай небезпечно та не слід втрачати пильність та обережність навіть коли вони в смугастих коконах .
Не, зжор адзін бутэрброд з салам і гарчыцай з чаем. Хоць ад талеркі баршчу я б таксама не адмовіўся цяпер ....
Хреново тое, што заўтра на працу ў 6 раніцы ўставаць. Пайду спаць, пакуль зноў да халадзільніка ня пацягнула. Ўсім спакойнай ночы!
Хлопцi ну годi вже знущатись!!! Я спецiяльно холодильника до сараю перетягнув -щоб по вечорах не жерти, але з-за ваших малюнкiв все едно не втримався...
Усім добрай раніцы! У нас 12, пахмурна, сКаты ўчора нізка да зямлі не проста так лёталі. Усім ўдалага дня і добрага настрою!
Хвашиздам теж здрастє. Полтава о 5-й ранку +2, зараз +15. Всім гарного дня !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вчора припхалися з Холодного Яру.Хоча 12 років поспіль приймаю участь в заходах.але в цьому році якось особливо.Вражень вагон.і маленький возик.
Всем привет! Тепло и солнечно с утреца! Дети ушли в школу, а я в охфис залез, от греха подальше. А то у жены настроение боевое, может припахать...
Вітаю ! На вулиці 10плюс , сонячно , тихо . Як з'іздили , світлини будуть , пан К Вам вуха не по обгризав ?
Вітаю всіх. Це що, все? Вас громада відправила туди не для цього. Давайте людський звіт. Ось, для прикладу, як я їздив у Аушвіц-Березівку: https://reibert.info/threads/aushvic-birkenau-osvencim.400736/ У Вас має бути іще докладніший. Так що чекаємо.