я вот не знаю 30 км накатали ногами )) на всех тех местах все перелопачено по старине ) 1 совет и гаплык
Нада было в бубен постучать, духов задобрить... Пока живы. Тут скоро и кнопать будет не с кем. Все ушли в библиотеку... Отведали грибов сказочных и ушли...
Вітаю ! Нарешті трудовий день закінчується . Сьогодні було генеральне прибирання ( матері його кувінька ) , лишилося тіко штори причипити . Пана ЧК шо ше ніц нема ? Він дограється що дружина його покладе спати в клуні , с хату не пустить бо це ж кіко днів шкарпетки не прані . Погода сьогодні вдень була файна , тепло , сонячно , вітра ніц нема , лолітки ходят в коротких спідницях і коротких шортах ( нарешті весна ) .
Вітаю шановне товариство, нарешті вдалося вирватись на природу. Погодка сьогодні шикарна не поїхати до лісу просто гріх.
Я наприклад тільки нормально до тирнетів добрався. Виходжу з 3-х тижневого коматозу. а грибами тут не бавляться, тут САЛО вживають. Чи щось змінилось за час моєї відсутності?
Може й не в тему - але де то такі свіні жиють шо в них замісь сала - м'ясо ? Сала всього сантиметр , а потім суцільне м'ясо з салом ... Доки дописав - ледь не вдавився слиною , піду поздороваюсь з холодильником - там є стратегічний запас .
Добрага вечара ўсім! Вось з апошняга: Чым лепш пачысціць? Якія думкі будуць? Так знак дужы, іголка толькі прыкіпела ў верхнім становішчы.
..помийте милом,і більше нічого не робіть,як на мене.Будете продавати,так краще буде,а як для себе то в розділі "Находки"по мойому є як ці знаки чистити...