Доброго ранку товариству. Головне, щою він томиком маркса , чи що там з літератури в нього є, не почав вимахувати.
1. Все вірно. Мій аватар - якраз він і є. 2. Він і сам себе не розумів. Принаймні, не зміг пояснити, що то таке - сепульки?
Невже Ви думаєте я не впізнав великого львів’янина на Вашій аві?)) А мова в нього мабуть під впливом Доджсона така.
- Семеныч, ты же учитель, вроде. Интеллект, блин, все делa. Короче, умный. Но многого не понимaешь. Вот скaжи, ты знaешь, почему Укрaинa нaпaлa нa Новороссию? Нет? А я тебе скaжу! Киевскaя хунтa издaлa зaкон, что бaндеровцaм положены русскоговорящие рaбы. А где живут русскоговорящие? Прaвильно! Нa Донбaссе! Поэтому они и пошли войной, чтобы зaхвaтить рaбов! Все просто, бaтя!
Пытался вникнуть в последнюю страницу- не понял нифига. Народ, грибов отсыпте, а то я не в теме получается...
То мур той треба окрім того щоб був височєнний, так іщє і зачарований, бо як показує практика Америки яка відділена від московії ровом шириною в цілий океан і валом під назвою Кордільєри, а вони туди всеодно лєзут і лєзут! Парадокс! Такшо просто мур тута недопоможе... потрібно їм усім цак надіти і за урал, нехай трудятьця на благо України!
Почитав про Автіка, прикольно!, вроді так собі,жарти та написано ні прошо, але глибинний смисл думок та ідей котрі викладенні автором заставляють задуматися, тим самим пишучи мовби нірошо, автор відволікає тих, хто невзмозі задуматися над речами, а шукає тілько красивого літературного тексту.
Доброго всім дня!Львів+25,хмариться.та взагалі поґодка ше та<дерева цвітуть,бджоли ґасають туда-сюда>.та мушу сидіти вдома<вчора летів з драбини-синяк на пів ступні.а завтра до роботи((((>а шо то в пана студента виґляд лиця такий?чи вас крім науки нічим не кормлять?)))))))
Дарую тобі здоров'я і життя — оце, я думаю, гідна нагорода. Всяка інша здавалася б мені невідповідною, оскільки вона не зрівноважить ані золота Правди, ані Мудрості. Отож будь здоров, приятелю, і надалі приховуй від світу свої істини, занадто жорстокі для нього, і, щоб їх не розпізнали, вкладай у казки. — Пане,— мовив здивований Трурль,— невже ти спершу мав намір позбавити мене життя? Невже такою мала б бути моя винагорода? — Розумій мої слова як хочеш,— відповів король.— Що ж до мене, то я розумію це так: якби ти мене тільки розважив, щедрості моїй не було б меж, але ти зробив більше, і тому ніякі багатства не можуть дорівнятися твоєму творінню. Даючи тобі змогу і далі проводити таку діяльність, якою ти прославився, не маю для тебе ані вищої плати, ані винагороди... http://ukrkniga.org.ua/ukrkniga-text/121/24/