Увага! Толькі для людзей з моцнай псіхікай! Я охренел ад убачанага! Гэта поўны шыздец! На ноч не рэкамендую! jidovstvo.com/index156.html
Тю, здивували. Катайте на сайт "Мацква - Третій Рім". Отам треш. Мені колись Вольдемар на нього посилання дав. Отоді я і прозрів.
Ад "Майн Кампф" замест складу на балоне асвяжальніка паветра зусім пад стол паваліўся! Праклятыя фошизды, бач да чаго дадумаліся! Добра хоць ёсць антыдот:
А наогул-то лепшы асвяжальнік паветра-зроблены сваімі рукамі. Увага! Пры вырабе выкарыстоўвайце толькі правільныя матэрыялы!
Я ото подивився оті "треші" шо у маскалів діютьця, і думаю собі, чи дісно у людей мухи варення з голів повиїдали, чи так само повивітрювалося, ачи може і людьми вони ніколи не були, а тілько прикидувалися? Ну пару років назад блін, ну москалями їх звали, ну вони нас "хахлами", ну натім усе і кінчалося.... а зараз... аж зло бере як подумаю, курва, шо оте пуйло намутило та розірвати на шматки його мало заразу!!!
Я отак само як і Ви задавав собі ці питання. Вивчивши ситуацію, для себе прийшов до невтішних висновків, що від тих "братьєв" треба відгородитися високою стіною. І чим швидше - тим краще. Вас не агітую, і своїх суджень не нав"язую, приймайте рішення собі самі. Думаю, ось так краще:
доброго ранку. як ся маєте? що новенького? у нас вчьора пів дня дощь лив,а так погода гарна.виходив на перекур,вже сонечько підіймается.
Ды не, проста да 3 гадзін ночы прасядзеў у інтэрнэце, а цяпер дзеці пабудзілі. Адчуваю сябе як зомбі ...
Oczywiście że mogę pisać w języku polskim, ale wątpię żeby dla wszystkich tu obecnych było to ciekawe i zrozumiałe. A do tego Pan Kakcerwator zacznie szabelką wymachiwać bo on od "Sanu do Donu". Отакоєт, а Ви кажете...
Пить надо меньше (с)... і лише якісні напої Ну помаха трохи і перестане... щойно відновиться Русько-Литовське князівство))) А я польською читати почав, коли надибав Кіберіаду у батьковій бібліотеці.