Вітаю ! Пишіть на рідній . Особисто я читаю і розумію написане на 95% і так пасивно вивчаю білоруську мову , он якби ше пан Славута почав польською писати теж булоб добре . Мови подібні то майже все понятно ( пора вже кацапську забувати ) , а от іврит нажаль я не тямлю там і букви не такі і читати справа на ліво .
Вітаю товариство. Так я можу вам порекомендувати репетитора з того івриту. В понеділок має з'явитись тут.
Пишіть на своїй рідній мові, я наприклад коли чогось не розумію, то перепитаю, а так взагалі як не зрозумію то додyмаю! Слава Україні! Живе Бєларусь!
Ох, що я зустрів у нетрях теми. Оце тепер думаю, може купити пану Консерватору окуляри з цієї теми? https://reibert.info/threads/udalili-temu.607935/#post-6466861 Поки його немає, якраз?
Нi в якому разi.Дуже приемно читати. До речi не знаю почему но мне очень нравится слово "ён",например "ён не хацеў пісаць на роднай мове а яго адправілі ў лазню "
А на кой йому окуляри? він що вже такий старий шо без окулярів уже погойт, непопадає? Бо якшо йому купити ті окуляри то зразу і "гаварящюю шапку" до них треба, а потім і танка захочєтьця йому....
То ж жаліється, що все старий. Причому постійно те розказує. Я думав спочатку про отакі: Але, якщо каже що вже старий, то навіщо вони йому? От і думаю за ті, від Бреда Пітта. Нехай почувається молодшим. У касі синагоги нехай отримає.